Bei şi întinereşti!

Estetica

Bei şi întinereşti!

Iată că zicala “You are what you eat” se potriveşte foarte bine în acest context. Firma Borba, o marcă foarte populară în US, a creat o linie de produse ce se comercializează în magazinele Sephora. Nimic ieşit din comun până aici. Toate ştim că în aceste magazine putem găsi parfumuri, cosmetice şi tot ce ţine de îngrijirea corpului.

Ei bine, noutatea este ca aceste produse sunt comestibile. Pentru că este vorba de nişte băuturi care te ajută să diminuezi ridurile faciale cu 28%. Efectele apar după o lună de tratament. N-am încercat şi nu pot confirma, dar m-aş încumeta să beau multe astfel de băuturi dacă mesajul de marketing este real.

Deocamdată ştiu ce se spune. Şi anume că acest efect se datorează procesului prin care factorii nutritivi şi vitaminele din băutură intră în contact cu moleculele de apă.

Şi să nu credeţi că acest produs va avea vreun efect negativ asupra siluetei, producătorii ne anunţă că nu conţine carbohidraţi şi are puţine calori. Deci, ideal, nu? O să testăm şi vă spunem.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou