Actriţa Cătălina Mustaţă dezvăluie secretul care i-a adus noroc şi fericire (P)

Dieta&Fitness

Actriţa Cătălina Mustaţă dezvăluie secretul care i-a adus noroc şi fericire (P)

Faimosul inel de Luxor a ajutat mii de persoane să îşi schimbe viaţa, printre acestea numărându-se şi actriţa Cătălina Mustaţă. Intr-un interviu plin de sinceritate, aceasta a hotărât să îşi împărtăşească secretul cu noi toţi.

„Credeţi-mă, ştiu ce însemnă să fii urmărit de neşansă. Astăzi, totul merge bine. Poate m-aţi văzut în reviste, la televizor sau de curând la teatrul Odeon. Recent, am fost la New York, pentru un spectacol special. Acum am un proiect cu un celebru producător de film şi un rol extrem de complex în teatru. Am rezolvat cu succes o situaţie personală delicată, mi-am decorat cu pasiune noua mea casă.

Cum se face că, dintr-odată am început să am atâta noroc?

Vă voi spune imediat, dar permiteţi-mi să vă pun mai întâi o întrebare: Fac eu parte din genul de oameni care cumpără talismane sau amulete?

Vă asigur că nu fac parte din această categorie. De fapt, am fost întotdeauna foarte sceptică în ceea ce priveşte lucrurile aducătoare de noroc şi mijloacele miraculoase pentru a atrage norocul sau câştiguri la loto. Şi asta până când am auzit despre legendarul inel Luxor.

Catalina

Eram în Franţa, la finele anului 2000, când m-a apucat o durere îngrozitoare de dinţi. Aşteptam la stomatolog şi răsfoiam o revistă, când privirea mi-a fost atrasă de o imagine ciudată, care reprezenta un inel cu forme originale.

Am fost atrasă ca de un magnet de acest inel şi am început să citesc acest articol. În realitate, era Inelul Luxor.

Citind acest articol, am descoperit că un număr mare de bărbaţi şi femei au început să aibă noroc din momentul în care purtau Inelul Luxor. Ei câştigau la jocuri, la curse, la loto, deseori sume importante, sau primeau chiar moşteniri neaşteptate, sau profitau de evenimente fericite, referitoare la serviciu, viaţa lor sentimentală, sănătate…

Mărturisesc că toate aceste fapte m-au frapat. Acest articol explica de ce acest inel posedă toate puterile sale misterioase şi că în realitate este reproducerea exactă a unei bijuterii din Egiptul Antic. Vechi de 3000 de ani, a fost regăsit întâmplător, în timpul descoperirilor din secolul XIX. Acest inel a fost purtat de faraoni, regine, înalţi demnitari. Inelul avea reputaţia de a proteja de soarta potrivnică pe toţi cei care îl purtau şi de a atrage câştiguri la jocurile de noroc ale epocii.

Formele geometrice care apar în relief pe inel sunt direct legate de secretul puterilor sale supranaturale, fără a exista o explicaţie raţională. Se pare că forma şi dispoziţia figurilor geometrice au o influenţă protectoare, modifică starea psihică şi multiplică facultăţile intuitive.

Am decupat în grabă pagina din revistă, înainte de a intra în cabinet. În momentul în care am ieşit de la stomatolog, am reluat articolul şi, cum în josul paginii scria că se pot obţine coordonatele de unde să-l cumpăr, am decis să scriu, pentru a cere un inel (precizând adresa unei prietene). În plus, nu aveam nimic de pierdut, deoarece puteam (după cum veţi vedea mai departe) să încerc acest inel Luxor timp de 6 luni. Se spunea că “dacă nici un eveniment particular fericit şi norocos nu se va produce şi dacă nu v-aţi rezolvat problemele cele mai importante timp de 6 luni, va fi suficient să înapoiaţi inelul pentru a fi rambursat cu suma plătită”.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou