Protectie solara de la Eucerin

Cosmetica

Protectie solara de la Eucerin

Noua gama de protectie solara de la Eucerin fortifica structura pielii in profunzime si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui prin sistemul unic ce foloseste ingredientul natural Licochalcon.

Produsele vedeta ale gamei sunt Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si Fluidul matifiant SPF 30, ce poate fi si o excelenta baza de machiaj.

Licochalconul este un puternic antioxidant si creeaza un mecanism de protectie impotriva radicalilor liberi indusi de radiatiile UV. S-a demonstrat clinic ca acest ingredient activ, extras din lemn dulce,  protejeaza celulele din straturile profunde ale pielii impotriva efectelor nocive ale soarelui.

Textura usoara se absoarbe rapid, protejând atât straturile superioare ale pielii, cât si pe cele inferioare.

eucerin

Gama este imbogatita cu un produs inovativ special creat pentru pielea sensibila si predispusa la alergii: Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 ce contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante. impreuna cu vitamina E, AGR intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauza a alergiilor solare.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou