Castiga o pereche de pantofi din piele marca Lel

Participa la concurs in perioada 6 Mai - 5 Iunie 2011 si poti castiga o pereche de pantofi albastri din piele, Deepthroating with jizz flow – cumshot, ball-licking, hardcoremarimea 37 oferit de LEL si Mayra!

Despre LEL

Pantofii comozi si de calitate, personalizati si cu o poveste in spate, care sa-i apropie nu numai de tinuta ta, ci si de suflet (pentru ca nu vorbim despre simple accesorii) sunt un “must have” absolut.

Stylish, fabulos, in trend si multe alte cuvinte nu ar putea descrie in totalitate un fashion item, fara ca tu sa il vezi. Asadar, te invitam sa ii privesti, pe www.lel.ro.

Si pentru ca o simpla fotografie nu poate dezvalui finetea pielii naturale, finisajele incredibile ori zecile de culori dintre care poti alege, te invitam sa vezi “live”, sa atingi, sa probezi si sa alegi dintre primele modele “lel”, aflate in Contcept Store-ul iHeart, din bd. Dacia, nr. 76, din Bucuresti.

Te asteptam cu mai multe modele si pe pagina noastra de Facebook “lel” sau, tot pe Facebook, pe pagina de prieteni “Lel Punct Ro”.

PREMIU:

1 pereche de pantofi Dandy albastri de marimea 37, marca Lel! Au talpa joasa, sunt facuti din piele naturala atat pentru exterior cat si pentru interior. Pot fi asortati cu usurinta atat la o tinuta lady-like, unei rochii vaporoase sau unei fuste-creion, cat si la o tinuta french, cu pantaloni cu pliseuri mari ori, de ce nu, la o pereche de jeansi boyfriend cut.

pantofi marca lel

REGULAMENT:

Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa recomanzi Mayra la trei prietene prin intemediul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor trei prietene carora le recomanzi concursul de pe Mayra). Perioada de desfasurare este 6 Mai – 5 Iunie 2011.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere esti inscrisa automat la concurs si vei fi abonata la newsletterul Mayra.ro. Propune-le si prietenelor tale sa se inscrie ca sa participe la concurs!

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul Mayra. Daca te afli printre castigatoare vei fi contactata ulterior de echipa Mayra si vei fi instiintata de modul in care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi trageri la sorti.

Succes!

Acest concurs este promovat pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii, Concursuri online si pe Superconcursuri.

  1. Datele tale
  2. (obligatoriu)
  3. (obligatoriu)
  4. (email valid)
  5. (obligatoriu)
  6. Adresele de e-mail ale prietenelor
  7. (email valid)
  8. (email valid)
  9. (email valid)
 

cforms contact form by delicious:days

You can not really expect great quality from free essayists. After all, even superior quality writing requires considerable effort and skills. While it’s not possible to find an internet competent essayist for free, poor quality does not need to cost a great deal. Here Are a https://www.adstasher.com/2021/02/how-to-prepare-for-art-and-design-school.html Few Tips on how you can improve your essay writing:

Management Science UCSD is actually a program which can be developed to train students in management concepts and skills through the usage of theory-based courses. This system allows students to possess an in depth understanding of concepts that deal with the business as a complete, providing them the capability to dilemma solve and come up paraphrasing a website with very good solutions for company issues. The applications are designed by nationally identified educators who’ve dedicated their time for you to put with each other courses that will prepare you for any career in management and leadership. Students on the plan learn easy methods to create online business plans, ways to make helpful and relevant presentations, how to choose the appropriate management processes and how you can manage people today efficiently.

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou