Tinute la moda in iarna 2014

Sesiuni de stil

Tinute la moda in iarna 2014

Pentru noi, femeile, inceputurile sunt intotdeauna proaspete si ne incarca de speranta si energie. Si, indiferent de situatie sau de moment, un inceput necesita o noua tinuta. Sau cel putin o pereche noua de pantofi, nu?

Dupa cum ati observat, colectiile toamna-iarna 2013-2014 au dat nastere unui curent incarcat de stiluri si trenduri care mai de care mai diferite si versatile.

Noul an continua seria accesoriilor care definesc atitudini, spirit si creativitate, iar feminitatea continua sa fie in centrul atentiei. Pentru ca noul sezon poate fi definit cu greutate datorita multitudinii de modele, nuante, texturi si stiluri, ti-am pregatit cateva sfaturi care sa te ajute pasesti bine imbracata in 2014.

 

1.     Capele sunt la mare cautare

Daca te gandesti sa-ti achizitionezi inca o jacheta acum, ca sezonul reducerilor sta sa inceapa, iti recomandam sa te orientezi spre o capa. Alege un model cu decupaje si taieturi bine structurate, din materiale feminine. Nu uita sa fii atenta la accentele taliei si la volumele pe care capa le are in momentele in care te misti pentru ca doar astfel vei putea sa iti pui in evidenta frumusetea corpului.

2.     Se poarta gulerele inalte

Ca si in toamna care a trecut, conventionalele fulare si esarfe nu mai sunt la fel de cautate. Acum, pentru protectia gatului, designerii recomanda alegerea unui top cu guler inalt, de preferinta cu diferite aplicatii. Daca nu ai gasit inca nicio piesa care sa iti atraga atentia, fii pe faza la noile colectii: multi designeri de renume international au ales sa includa in colectiile acestui sezon gulerele inalte.

 

3.    Revin in forta texturile bogate si carourile

Carourile atrag atentia si in acest an si sunt mai feminine ca niciodata datorita combinatiilor cu insertii din tricotaje. Nota de feminitate si plusul de volum date de aceste combinatii sunt accentuate insa de culori pastel sau sterse, aplicate peste non-culorile alb-negru.

 

4.    Scoate de la naftalina haina de blana

Mai mult acut ca niciodata, hainele de blana sunt din nou introduse in tinutele de succes din acest an. Chiar daca si clasicele modele sunt acum la mare cautare, surpriza este faptul ca, in 2014, blanita continua sa fie reinventat. Casele de moda se intrec in a propune imprimeuri si texturi care de care mai atragatoare, veste buna pentru noi, caci o astfel de piesa vestimentara poate scoate pe oricine din anonimat.

 

5.   Daca silueta iti permite, adopta stilul “oversized”

Jachetele, hainele si pantalonii supradimensionati sunt in voga si in acest an. Croiala masculina si minimalista este mai atragatoare ca niciodata si, in acelasi timp, extrem de comoda. Cu toate acestea, stilul oversized este, fara doar si poate, una dintre cele mai dificile propuneri facute de catre designeri in acest an, deoarece nu avantajeaza orice silueta si poate fi extrem de greu de purtat.

Scris de Marga Rotaru



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou