Cristallini: rochii de gala ce au facut furori la Paris

Trendsetter

Cristallini: rochii de gala ce au facut furori la Paris

Brand-ul autohton de rochii de seara, Cristallini a ales una dintre capitalele modei, Parisul pentru a realiza shooting-ul campaniei de toamna-iarna 2013-2014. Fotografiata in locuri emblematice din Orasul Luminilor, colectia de toamna-iarna Cristallini a captat atentia parizienilor si a turistilor aflati in trecere.

Noile modele sunt spectaculoase, au un design unic si sunt confectionate din voal de matase naturala, paiete sau broderii manuale pe tul. Ceea ce le distinge insa este atentia acordata finisajelor si versatilitatea stilistica.

Rochia care a “paralizat” traficul pe Pont D’Alexandre a fost un model sirena, din paiete aurii, cu un decolteu adanc – element devenit simbolic in creatiile Cristallini. Atmosfera incarcata de istorie a catedralei Notre Dame de Paris a rezonat cu o rochie din voal de matase naturala, intr-o nuanta regala de rosu-burgundy, iar Muzeul Luvru a devenit fundalul perfect pentru o rochie clasica, neagra, cu un “twist” contemporan, plin de senzualitate.

Colectia este completata de o rochie din triplu-voal, intr-o nuanta de verde-jad, care si-a dezvaluit eleganta desavarsita in decorul impunator al Primariei din Paris, cunoscuta sub numele de Hotel de Ville.

Destinate evenimentelor festive ale sezonului rece, rochiile Cristallini contureaza armonios silueta, capata un aspect extravagant prin asocierea paietelor stralucitoare cu tul-ul si provoaca imaginatia prin voalurile fluide, innobilate de broderia cusuta manual, dantela Chantilly, aplicatiile din pietre si paiete.

Colectia de toamna-iarna 2013-2014 Cristallini este disponibilă pe site-ul www.cristallini.ro  si la showroom-ul din Bd. Splaiul Unirii, nr 108.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou