Castiga un buchet de flori romantic, oriunde te-ai afla!

Deco

Castiga un buchet de flori romantic, oriunde te-ai afla!

Buchete superbe si zambete de uimire, 3 ani cu Floria.ro! Fa-i iubitei tale un cadou frumos! Trimite-i un buchet de flori, oriunde s-ar afla ea, in tara! Sau, poate vrei sa iti rasfeti singura ziua, inveselind-o cu un buchet de flori! Raspunde la intrebare si poti castiga un buchet de flori, care va fi livrat chiar la tine acasa!

Buchete superbe si zambete de uimire, 3 ani cu Floria.ro

Pe 18 iulie Floria.ro implineste 3 ani de cand livreaza buchete de flori si aduce zambete de uimire si fericire pe fetele femeilor din toata tara.

Vrei sa vezi efectul primirii unui buchet superb de flori?

Intra in concurs si poti castiga un buchet la alegere din colectia de buchete de vara Floria.ro – http://floria.ro/florile-verii-2013

Regulament de participare:

  • Perioada de desfasurare: 11-18 iulie
  • Raspunde la intrebarea “De cati ani livreaza Floria.ro buchete de flori femeilor din Romania?”
  • Intra pe http://floria.ro/florile-verii-2013 si spune pe care dintre buchetele verii ai dori sa il primesti daca vei castiga.
  • Angajatii Mayra si Floria.ro nu pot partcipa la concurs;
  • raspunsurile se lasa sub forma de comentariu la aceasta pagina;
  • Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat vineri, 19 iulie.

 

Premiu:

flori

CONCURS INCHEIAT!

Dragii mei, castigatorul acestui concurs este: Mihai Pop! Felicitari, Mihai, asteptam datele tale de contact pe adresa marketing@mayra.ro, pentru a putea stabili detaliile legate de livrarea premiului.




feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou