Filme de calatorii pe care sa le vezi neaparat!

Travel Chic

Filme de calatorii pe care sa le vezi neaparat!

Orice film are potentialul de a te transporta intr-o alta lume. Nu toate reusesc. Iata insa mai jos cinci filme de calatorii (mai mult sau mai putin), care te vor face sa iti pregatesti bagajul pentru o noua aventura.

Si ce poate fi mai frumos decat sa pleci la drum spre taramuri necunoscute, cu dor de duca si pasiune?! Iata ce filme de calatorii iti recomand…

1. Under the Tuscan Sun

Diane Lane interpreteaza rolul unei femei divortate, care pleaca departe de casa pentru a se regasi. Si nu oriunde! In cea mai frumoasa tara din lume si intr-una din cele mai frumoase zone, unde peisajele te vor lasa fara grai, iar tu te vei intreba cand vei merge in Toscana. Imaginile incredibile din sudul Italiei si din celebrul Positano te vor face sa visezi!

2. Eat, Pray, Love

In celebrul film Eat, Pray, Love, Julia Roberts interpreteaza rolul femeii care-si ia un an sabatic, in speranta regasirii de sine. Cu regasirea este discutabil, dar un lucru este clar: peisajele superbe iti vor aminti de vacanta mult asteptata. Iar destinatii ca Italia, India sau Indonezia se vor afla mereu pe lista ta de TO DO!

3. The Beach

Chiar daca filmul este cumva prea artistic, nu poti spune acelasi lucru despre plajele din Thailanda. Chiar sunt desprinse din paradis si pana nu vei vizita un astfel de loc, orice cuvant sau fotografie este de prisos. Mergi in Thailanda si relaxeaza-te pe una din plajele incredibile ale acestei tari!

4. Into the Wild

O calatorie din sudul Americii pana in Alaska poate fi obositoare. Dar nu cand este regizata intr-un mare stil si filmata minunat. Omul si natura salbatica pe mine, cel putin, ma vor inspira si ma vor motiva sa calatoresc. Este un film controversat, emotional si… perfect!

5. Diarios de Motocicleta

America de Sud este prezentata intr-un mod ofertant, iar lipsa unei implicari majore a Hollywood-ului il face un film realist. Diarios de Motocicleta este un film antrenant, care iti va starni pofta de calatorie. Iar istoria si imaginile vintage te vor convinge sa iti cumperi bilete spre Buenos Aires!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou