5 curiozitati despre sex

Sexperiente

5 curiozitati despre sex

Unele sunt false, unele adevarate… Sexul a avut, are si va avea intotdeauna o serie de aspecte extrem de controversate.

1. Barbatii se gandesc la mancare si somn la fel de mult ca la sex

Barbatii nu se gandesc numai la sex, asa cum spun femeile suparate cateodata. Ei se gandesc si la mancare si somn in egala masura, acordandu-le aceeasi importanta.

Un studiu efectuat pe studenti arata ca barbatilor le trec prin cap ganduri cu conotatie sexuala de 18 ori pe zi, in medie, in timp ce femeilor de doar 10 ori.

2. Orgasmul feminin este o forma de selectie naturala

Orgasmul nu este o intamplare, ci a fost daruit de natura cu un scop precis. In 1967, un barbat numit Desmond Morris a scris o carte controversata, numita “The Naked Ape” (Maimuta dezbracata).

Cartea vorbea despre orgasmul feminin, autorul spunand ca rolul acestuia nu este doar de a incuraja procrearea, dar si pentru a o obosi pe femeie, astfel incat sa ramana un timp in pozitie orizontala dupa contactul sexual.

Astfel, sustinea acesta, sperma ramane in corp si exista mai multe sanse pentru aparitia sarcinii.

Pana si dificultatea femeilor de a atinge orgasmul este o modalitate de a alege partenerul cel mai potrivit. Doar barbatii cei mai rabdatori, dragastosi si imaginativi puteau face o femeie sa aiba orgasm, astfel incat cuplul sa procreeze.

3. Vibratoarele erau folosite ca tratament medical in secolul XIX

Potrivit conducerii Muzeului Sexului din Amsterdam, vibratoarele au fost prima data folosite ca tratamente pentru femeile isterice, in timpul secolului XIX. Se credea ca orgasmul obtinut cu ajutorul vibratorului elimina simptomele afectiunii.

4. 25% dintre barbati folosesc pilula albastra

Potrivit Institutului american al Diabetului si Bolilor Digestive si ale Rinichilor, aproximativ 5% dintre barbatii de 40 de ani apeleaza la Viagra, la fel ca 15-25% dintre cei de peste 65 de ani.

46% dintre persoanele de peste 50 de ani spun ca fac sex o data pe saptamana. 85% dintre acestea sustin ca sexul devine mai relaxat si mai bun odata cu varsta, vizibil imbunatatit fata de cum era in adolescenta sau tinerete.

5. Barbatii au viata sexuala mai indelungata

Varsta medie de scadere a activitatii sexuale este de 70 ani atat la barbati cat si la femei.

Barbatii sunt mai interesati de sex decat femeile, fac mai mult sex si savureaza mai mult activitatea sexuala – conform cercetarilor stiintifice, care sustin ca persoanele active si sanatoase au o viata sexuala mai indelungata.

Cercetarile pe grupe de varsta arata ca barbatii din toate grupele de varsta sunt mai interesati in a face sex decat femeile – iar diferenta creste proportional cu varsta. Cea mai mare diferenta se inregistreaza la grupul de varsta 75-85 ani, in care 39 % dintre barbati si doar 17 % dintre femei afirma ca sunt activi sexual.

In grupul de varsta peste 75 ani, 71 % dintre barbatii activi sexual raporteaza o viata sexuala buna, comparativ cu doar 51 % dintre femei, in timp ce 41 % dintre barbati afirma ca sunt interesati de sex, comparativ cu doar 11 % dintre femei.

In ansamblu, barbatii sunt mai activi sexual decat femeile, declara o viata sexuala de calitate buna si sunt interesati de sex – concluzioneaza cercetatorii.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou