Zodiac floral

Horoscop

Zodiac floral

Zodiacul floral pune la dispozitie o serie de detalii care iti caracterizeaza personalitatea, in functie de ziua de nastere. Asemenea ciclului pe care il are viata unei flori, si oamenii urmeaza aceeasi pasi: se nasc, prind radacini, cresc, infloresc, se ofilesc.

Iata care sunt semnele florale pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – florile caracteristice sunt: floarea de cactus, lalele, trandafiri rosii.

Taur – florile caracteristice taurului sunt: lavanda, liliac, lacrimioare.

Gemeni – Florile specifice celor nascuti in zodia gemenilor sunt: copaci care au fructe tari (alune, nuci, etc.), cactus, feriga, narcise.

Rac – florile racului sunt: albastrite, ferigi, floarea pasiunii, iris.

Leu – florile specifice leului sunt: sofran, croton, floarea-soarelui, dalie, galbenele.

Fecioara – persoanele nascute in zodia fecioarei iubesc: crizantema, eucaliptul, violetele, iedera.

Balanta – florile balantelor sunt: gardeniile, freziile, gladiolele.

Scorpion – florile specifice scorpionului sunt: hibiscus, cactus, anthurium, amarantus

Sagetator – florile pentru sagetatori sunt: garoafa, brandusa, allium.

Capricorn – florile capricornilor sunt: iedera, iasomia, ghiocelul.

Varsator – persoanele nascute sub zodia varsator iubesc: aloe, banksia, protea

Pesti – florile specifice pestilor sunt: iasomia, crinul, narcisa, floarea miresei.

(sursa de inspiratie: zodiac-floral.ro).

zodiac floral

Zodiac floral

In functie de data nasterii, fiecare floare este specifica unei anumite zile. Astfel:

Floarea-soarelui: persoanele nascute in zilele de : 1, 10, 19, 28. Persoanele sb semnul acestei flori au o personalitate puternica, iubesc sa fie in centrul atentiei, cad mereu in picioare. Este indicat sa se lase conduse de instinct, deoarece au o intuitie extrem de buna.

Bujor: persoanele nascute in zilele de : 2, 11, 20, 29. iubirea si sentimentele sunt caracteristicile de baza ale nativilor sub acest semn floral. Au o fire romantica, dedicata, iar viata in singuratate ar fi cea mai mare pedeapsa pentru ei.

Papucul-doamnei: persoanele nascute in zilele de : 3, 12, 21, 30. Nativii ale caror floare este papucul-doamnei au doua laturi: pe de-o parte sunt timizi, pe de alta parte veseli si agitati. Fidelitatea nu va caracterizeaza.

Albastrea: persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31. Semnul cel mai loial, pentru care termenul de “gelozie” nu exista. Stiti sa dati dovada de intelegere, fiind un bun sfatuitor.

Iris: persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23. Nativii subordonati acestei flori sunt sociabili si lipsiti de mistere. Sunteti un maestru in jocul seductiei si a pasiunilor sexuale. Sunteti extrem de adaptabil, plin de umor si agreabil.

Mac: persoanele nascute in zilele de : 6, 15, 24. Romantismul este caracteristica de baza a celor nascuti sub semnul aceste flori. Stiti sa faceti oamenii sa se deschida in fata voastra, inspirand incredere, fiind extrem de sensibil.

Orhidee: persoanele nascute in zilele de :7, 16, 25. Sunteti o fire pretentioasa, sensibila, caracterizata de sensibilitate si sentimente puternice.

Margareta: persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26. Persoane inocente, timide, insa foarte perseverente, cu o dorinta nebuna de a reusi. Calitatile de baza sunt prudenta si clarviziunea.

Trandafir: persoanele nascute in zilele de : 9, 18, 27. Asemenea trandafirului, simbol al dragostei, cei nascuti sub patronalul acestei flori sunt mereu in cautarea sufletului pereche. Le place sa se daruiasca, sunt temperamentali, obsesivi si extrem de curajosi.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou