10 lucruri pe care nu le poti schimba la un barbat

In doi

10 lucruri pe care nu le poti schimba la un barbat

Noi, femeile avem tendinta sa schimbam macar cateva trasaturi de caracter ale partenerului nostru. Iata ce nu vei putea schimba sub nicio forma.

1. Se va uita intotdeauna la sport

Hockey, fotbal, rugby, sportul la televizor este pentru un barbat un moment sacru. Daca planifici o seara romantica, ai grija ca in acea seara sa nu fie vreun meci. Cea mai buna solutie: lasa-l sa se uite, sa profite de timpul petrecut in fata televizorului.

2. Nu va vorbi despre sentimentele lui

Barbatii stiu ca o comunicare eficienta este importanta intr-o relatie. Dar asta nu il convinge sa isi etaleze sentimentele. Fraza de care se tem cel mai tare este: Trebuie sa vorbim. Mai putina presiune = mai multa comunicare.

3. Te va minti frumos

In unele situatii barbatii sunt “obligati” sa apeleze la minciuni mici ca sa evite disputele. De exemplu, la intrebarea: “M-am ingrasat?” cel mai bine pentru ei este sa raspunda fara ezitare: “Nici un gram” cu zambetul pe buze.

4. Se va uita intotdeauna la altele

Chiar daca te iubeste, chiar daca te considera cea mai frumoasa, asta nu il impiedica sa mai intoarca din cand in cand capul dupa altele.

5. Mamele chiar cantaresc… greu!

Si studiile spun ca mamele au un rol important in viata barbatilor. Dupa ce au intervievat 3.700 de barbati, cercetatorii de la Universitatea din Iowa, SUA, au stabilit ca mama este modelul de viata dupa care se ghideaza fiul in alegerea sotiei.

6. Ce este acela “Te iubesc”?

Femeile sunt, prin definitie, romantice! Barbatii sunt pragmatici! Si cum romantismul nu face casa buna cu masculinitatea, ar trebui sa intelegi de ce-ti spune “Te iubesc” atat de rar! El prefera faptele in locul unui “Te iubesc”.

7. Nu-si va schimba look-ul

Vrei sa isi schimbe look-ul, i-ai cumparat chiar haine noi. Dar sa nu te astepti sa isi cumpere o camasa noua care sa se asorteze cu noii blugi.

8. Nu va face declaratii in public

Pentru barbati, este aproape imposibil sa faca declaratii de dragoste in public.

9. Va fi mereu dezordonat

Un barbat nu va fi niciodata ordonat, nu va pune niciodata lucrurile la locul lor si de fiecare data cand fac curatenie, trebuie sa faci si tu dupa ei, pentru ca totul este superficial. Nu incerca sa il schimbi, accepta-l cu defectele sale!

10. Nu va evita o lupta

Femeile evita de obicei certurile in public, insa barbatii si orgoliul lor se vor implica intotdeauna in cele mai complicate situatii. Acesta este, cu siguranta, unul dintre lucrurile pe care nu ai cum sa le schimbi la un barbat.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou