Castiga un set de ingrijire a picioarelor

Cosmetica

Castiga un set de ingrijire a picioarelor

Ai grija de picioarele tale cu Mayra si Titania! Iubim vara pentru ca ne permite sa facem combinatii vestimentare inedite, pe care sa le accesorizam cu posete simpatice si sandale asortate. Cum aceste tinute lejere si racoroase dezvaluie mult mai mult, fiecare particica a corpului nostru are nevoie de ingrijire specifica. Mai ales picioarele, una dintre cele mai expuse parti ale corpului in aceasta perioada.

Titania ti-a pregatit o gama de produse care sa te protejeze si care sa redea picioarelor tale aspectul sanatos si ingrjit. Spre exemplu, mai ales in perioada verii, calcaiele tind sa crape. Titania iti propune o crema intensiva, cu un efect puternic de hidratare si cicatrizare. Imbogatita cu extract de castane, ce fortifica pielea, dar si cu mentol si camfor, crema Titania pentru calcaie crapate ajuta la regenerearea zonei afectate. Piatra ponce antibacteriana de la Titania te ajuta sa elimini stratul de celule moarte, in timp ce agentul antibacterian pe care il contine va preveni infectarea bacteriilor cu care piciorul intra in contact. In scurt timp, calcaiele tale vor redeveni netede si frumoase.

Dupa o zi calduroasa, atat tu, cat si picioarele tale aveti nevoie de ceva racoritor. Gelul racoritor Titania racoreste si calmeaza picioarele obosite si umflate, conferind-le o senzatie de prospetime. Ingredientele active de mentol si ulei mentolat revitalizeaza, iar tu iti vei simti picioarele mai usoare si mai relaxate.

Iar pentru o piele hidratata si catifelata, Titania iti pune la dispozitie balsamul pentru ingrijirea picioarelor.

Asa ca singurul lucru pe care il ai de facut este sa te bucuri de vara. De picioarele tale se ocupa Titania.

Viziteaza-ne acum pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/Titania.Romania si fii la curent cu noutăţi legate de produsele Titania.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti fi unul din cei 8 castigatori:

  • Care sunt ingredientele active din Gelul racoritor Titania?

 

Concursul se desfasoara in perioada: 06.06.2012 – 04.07.2012

Premiile constau in (valoare premiu: 50 lei):

  • Balsam ingrijire picioare
  • Crema pentru calcaie crapate
  • Gel racoritor picioare
  • Piatra ponce antibacteriana
produse pentru ingrijire picioare
Produse pentru ingrijire picioare


feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou