4 lucruri importante despre sexul in apa

Sexperiente

4 lucruri importante despre sexul in apa

Nu va lasati pacalite/ti de conceptia gresita conform careia o femeie nu poate ramane insarcinata dupa practicarea unei partide de sex in apa.

1. Nu va lasati pacalite/ti de conceptia gresita conform careia o femeie nu poate ramane insarcinata dupa practicarea unei partide de sex in apa. Apa nu va functioneaza ca si contraceptiv niciodata, deoarece nu contine spermicide care ar putea distruge sperma sau care sa impiedice fecundarea unui ovul. Odata ce sperma a fost ejaculata in vagin, procesele de deplasare a spermatozoizilor si fecundare a ovulelor sunt aceleasi ca in cazul unui act sexual normal.

Ma mult decat atat, apa favorizeaza o deplasare mai rapida si mai profunda a spermatozoizilor catre cervixul femeii, contribuind astfel la cresterea sanselor ca aceasta sa ramana insarcinata.

2. Temperatura mare nu distruge spermatozoizii, cel putin nu in totalitate, permitand unui numar suficient din cei 200 -500 milioane de spermatozoizi eliminati intr-o sperma sanatoasa din punct de vedere medical, sa supravietuiasca; in final nu este necesar decat unul singur pentru a fecunda un ovul.

3. Poate o femeie sa ramana insarcinata daca un barbat ejaculeaza in apa in care se afla si ea?

Teoretic, nu. Daca o ejaculare are loc in apa fierbinte atunci o parte din spermatozoizi sunt distrusi (supravietuiesc doar cateva minute), daca apa mai contine si alte substante chimice (jacuzzi, piscina cu apa fierbinte, bule de aer, clor, sapun si alte substante de curatat), acestia nu vor supravietui mai mult de cateva secunde, iar sansele ca ei sa calatoreasca prin apa catre vaginul unei femei sunt destul de mici. Mai mult decat atat, daca femeia respectiva nu a avut un contact sexual in apa sau foarte recent (pentru ca sa fie prezent o anumita dilatatie a vaginului), spermatozoizii ajung pe labii si exista sanse foarte mici, aproape nule ca acestia sa patrunda in vagin si sa ajunga pana la cervixul femeii (conform declaratiei Asociatiei Americane de Conceptie si Sarcina) .

4. BTS (bolile cu transmitere sexuala) pot fi raspandite indiferent daca sexul se produce in apa sau intr-un mediu uscat, indiferent de temperatura apei. Acest lucru inseamna ca este important sa folositi metode de contraceptie care sa ofere si protectie contra bolilor cu transmitere sexuala.

Chiar daca exista metode hormonale de contraceptie (de genul pilulelor contraceptive) care va pot proteja impotriva unei sarcini nedorite, acestea nu ofera protectie contra BTS. De asemenea practicarea sexului in apa creste riscul de producere a unor infectii la nivelul tractului urinar sau a florei vaginale.

Pe de alta parte, desi prezervativele sunt cele care va pot oferi protectie pentru BTS, garantia oferita de acestea este destul de mica datorita riscurilor numeroase de deteriorare datorita temperaturilor ridicate, clor, diverse substante chimice, reactiei anumitor produse pe baza de ulei in apa (de ex: lubrifianti, creme de corp, lotiuni pentru bronzat, pentru protectie solara, spuma de baie etc) . La acestea se adauga si riscul alunecarii prezervativului si pierderii protectiei in timpul actului sexual, fara a realiza acest lucru imediat.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou