Top 5 cele mai frecvente fantezii sexuale

Tips and tricks

Top 5 cele mai frecvente fantezii sexuale

Fanteziile sexuale pe care le avem ar putea transmite multe despre propria sexualitate. Faptul ca visezi la o partida de sex in care esti cea care domini, ar putea rezona cu ideea ca, in relatie iti doresti sa fii cea cu mai multa responsabilitate, initiativa. Se intampla ca fanteziile sexuale sa fie un aspect inconstient al mintii noastre.

In cazul in care o persoana are fantezii sexuale cu o persoana de acelasi sex, acest lucru nu poate indica, in mod cert, orientarile sexuale, dupa cum sustin sexologii.Potrivit cercetatorilor barbatii au mai multe fantezii decat femeile: in timp ce barbatii sunt mai “practici”, femeile construiesc fantezii pline de emotii, presarate cu sentimente.

Iata la ce se gandesc cei mai multi oameni atunci cand vine vorba despre fantezii sexuale:

1. Sex in trei sau sex in grup

In cazul fanteziilor sexuale, moralitatea nu este foarte importanta, mai ales atunci cand vine vorba de fanteziile legate de sexul in grup.

Doua femei si un barbat sau doi barbati si o femeie. Sex in trei, menage a trois, threesome, toate sunt variante de sex care implica trei persoane si senzatii indraznet de picante in pat.

Atentie, sexul in trei poate face mult rau unui cuplu instabil si nesigur! De aceea, asemenea fantezii nu trebuie aduse la realitate decat daca amandoi sunt pregatiti pentru asa ceva. Nimeni nu trebuie sa faca nimic din ceea ce nu-si doreste si nu-i place!

2. Sex cu o persoana faimoasa

In zilele noastre, mass-media este plina de imagini ale unor corpuri perfecte, modele celebre, cantareti si actori. Prin urmare, fanteziile sexuale in care o faci cu o persoana faimoasa sunt foarte comune. Acest lucru poate insemna masturbare simpla, in timp ce vizionezi un film sau privesti fotografia persoanei celebre, ori poti crea in mintea ta povesti cu tot felul de intamplari obraznice.

3. Sex cu un strain

Barbatii sunt mai curajosi cand vine vorba de un act sexual cu o persoana total straina, dar femeile au mai multe fantezii cu aceasta situatie. Mai ales in cazul in care fantezia se refera la o persoana reala, de exemplu o persoana care trece pe strada…

De multe ori fantezia sexului cu o persoana straina este strans legata de cea a sexului in locuri publice, sau unghere intunecate ale orasului. Multe femei au fantezii cu un barbat misterios, cu care isi intersecteaza privirea si de care se simt puternic atrase. Imediat, ajung sa faca sex cu el, fie intr-un loc public ( o strada intunecata, o banca ferita intr-un parc), fie intr-o camera de hotel. Apoi, isi iau la revedere ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si nu se mai vad niciodata.

4. Bondaj si supunere

Extrem de populare, mai ales printre femei, sunt fanteziile care implica forta si supunere: un barbat extrem de atragator te ia pe sus, te arunca in pat, te dezbraca rapid si face sex cu tine. Este chiar si brutal. Tu te opui, insa in interior, corpul cere mai mult. Punctul culminant este penetrarea care duce de cele mai multe ori la un orgasm exploziv.

Fantezia femeii moderne, independente si deschise la nou, implica un barbat adevarat care sa faca uz de puterea lui masculina. Vrea sa fie legata, sa simta degetele barbatului ei prin par, sa fie palmuita usor pe fese si penetrata salbatic. Intr-un cuvant: vrea sa fie dominata in pat. Atentie ! Doar in pat, caci apoi realitatea trebuie sa fie una echitabila pentru ambii parteneri.

5. Sex cu o persoana de acelasi sex

Potrivit sexologului Sari Locker, acest tip de fantezie sexuala este mai comuna in cazul femeilor. Ele viseaza la o astfel de experienta sexuala.

N-ar trebui sa te sperie fanteziile cu o persoana de acelasi sex, pentru ca nu dovedesc neaparat ca ai tendinte spre homosexualitate, ci eventual spre bisexualitate. Faptul ca ai astfel de fantezii sexuale nu inseamna nici ca iti vei aduce vreodata fanteziile in realitate.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou