3 motive pentru care iubitul tau are fantezii cu lesbiene

Sexperiente

3 motive pentru care iubitul tau are fantezii cu lesbiene

E clar, in topul celor mai “hot” fantezii ale oricarui barbat exista urmatorul scenariu: sa intre din intamplare in dormitor peste doua femei atragatoare, infierbantate, care ii cer sa li se alature. Ce barbat poate sa reziste la asa ceva? Pe langa asta, oricine isi doreste ce nu poate avea…

Fascinatia barbatilor pentru cuplurile de lesbiene este arhicunoscuta si exploatata mediatic. Cine poate uita sarutul dintre Britney si Madonna sau declaratiile picante facute de Pink, sau de Christina Aguilera?

Revistele pentru barbati au cel putin cate un pictorial cu lesbiene pe numar si 99% din ei o sa-ti spuna ca isi doresc sa faca sex cu doua femei sau macar sa priveasca doua femei in actiune.

Toti barbatii s-au gandit macar odata cum se ating doua femei. Asta e clar!

De unde aceasta fascinatie a barbatilor pentru lesbiene?

1. Bisexualitatea e la moda

Pe cat de dezgustatoare li se par scenele de sex cu homosexuali, pe atat de sexy li se par cele cu lesbiene. Barbatii isi doresc atat de mult sa priveasca “live” o partida intre femei incat a devenit o moda sa fii bisexuala pentru a-i implini aceasta fantezie iubitului.

2. Lesbienele sunt mai deschise?

Pentru inceput, ei vad lesbienele si bisexualele ca fiind foarte deschise in privinta sexului, spre deosebire de femeile heterosexuale care pot avea anumite retineri si pot refuza anumite practici sexuale. In mintea unui barbat, daca faci sex cu o alta femeie, inseamna ca nu ai refuza nimic in pat, lucru care, desigur, nu este intotdeauna adevarat.

De altfel, barbatii nu inteleg mare lucru din felul cum isi traiesc viata lesbienele, asa cum nu inteleg lipsa interesului fata de barbati, iar aceasta aura de mister care le inconjoara a contribuit cu siguranta la aparitia fanteziilor.

3. Doua femei goale si niciun penis

Un alt motiv al fanteziilor cu lesbiene nu are nimic de a face cu orientarea sexuala. Imaginea unei femei frumoase goale este foarte excitanta pentru barbati. Imaginea a doua femei goale este cu atat mai atragatoare, iar daca ele sunt in toiul unei partide fierbinti de sex, gafaind, tremurand si sarutandu-se, e desigur si mai bine.

Daca imagnea unui corp feminin ii atrage pe barbati, imaginea unui corp masculin ii respinge. Iar imaginea unei partide de sex intre o femeie si un barbat are “marele dezavantaj” ca include un penis, iar orice barbat heterosexual are o adevarata repulsie, mai mult sau mai putin recunoscuta, fata de penisul altui barbat. Unde nu exista un barbat, nu exista nici un penis, iar asa se explica faptul ca multi barbati se gandesc la lesbiene atunci cand se masturbeaza.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou