5 sfaturi pentru sex incendiar indiferent de varsta

Tips and tricks

5 sfaturi pentru sex incendiar indiferent de varsta

Multi dintre noi presupun ca o viata sexuala din ce in ce mai putin activa este o consecinta naturala si normala a procesului de imbatranire.
Viata fiintei umane este formata din etape succesive, bine conturate, cu caracteristici psiho-biologice, pregatind trecerea persoanei de la o etapa de varsta a vietii la alta.

Inca din perioada maturitatii, incep sa apara semne ce anunta si o schimbare a comportamentului sexual. In general, primele manifestari privesc libidoul si potenta sexuala a individului, directie in care se noteaza doua aspecte:

- o modificare a functiei reproducatoare

- o schimbare a interesului individului pentru activitatea sexuala.

Daca doresti sa ai parte de sex incendiar chiar si atunci cand corpul tau trece prin schimbari masive precum nasterea, cresterea in greutate, pierderea podoabei capilare sau aparitia ridurilor, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi!

1. Invata sa-ti iubesti corpul

Inaintarea in varsta produce schimbari masive ale corpului tau. Daca te indoiesti de atractivitatea lui, nu te vei putea bucura pe deplin de sex. Frustarea, dezamagirea si anxietatea nu iti vor permite sa te relaxezi si sa te simti confortabil, ceea ce va dauna extrem de mult vietii sexuale. Sexualitatea tine de ceea ce esti si nu de felul in care arati. Incearca sa nu te gandesti la celulita sau la colacei atunci cand te afli in dormitor. Partenerul sau partenera ta sunt alaturi de tine pentru ca te plac si nu ii intereseaza aceste aspecte ale fizicului tau.

2. Detaseaza-te de probleme

Daca vrei sa ai o viata sexuala perfecta, trebuie sa uiti de griji, cel putin atunci cand faci sex. Lasa grijile la munca, nu te gandi la programul incarcat sau la copii, si sigur te vei putea bucura de partida. Stresul si grijile nu ar trebui sa interfereze cu viata sexuala, deci nu le permite sa-ti strice relatia de cuplu.

3. Programeaza sexul

Chiar daca toata lumea vorbeste de spontaneitatea in cuplu, acest lucru se intampla rareori. Cu cat inaintezi in varsta, cu atat ti se schimba prioritatile, locul sexului fiind luat de alte activitati. Pentru a te bucura in continuarea de sex, invata sa il programezi alaturi de partenerul sau partenera ta. Stabiliti ca macar o zi din saptamana sa faceti sex si discutati despre fanteziile pe care ati vrea sa le puneti in practica.

4. Adopta un vocabular sexy

Daca doresti sa-ti inciti partenerul sau partenera, trebuie sa discuti deschis despre sex. Sexul nu este un lucru tabu, asa ca nu ezitati sa va trimiteti mesaje erotice sau sa vorbesti despre ceea ce iti place in pat. In felul acesta, ii aratati celuilalt ca esti inca interesat de sex si, astfel, va puteti bucura impreuna de o viata sexuala incitanta.

5. Nu uitati sa va alintati reciproc

Pentru o viata sexuala sanatoasa, trebuie sa mentineti o relatie foarte apropiata in cuplu. Chiar daca sunteti impreuna de cativa ani, dragostea nu trebuie sa dispara. Asa ca, nu uitati de micile alinturi. Acestea conteaza extrem de mult intr-o relatie. Fa-i un masaj la talpi iubitei, adu-i flori, pregateste-i o cina delicioasa sau fa orice lucru care sa-i demonstreze celuilalt cat de mult il apreciezi.

 

 

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou