Top 10 sfaturi pentru a fi sexy cu un machiaj nude!

Cosmetica

Top 10 sfaturi pentru a fi sexy cu un machiaj nude!

Sezonul acesta este la moda machiajul nude, aproape invizibil, care iti lasa fata libera si “deschisa” privirilor critice. Daca vrei sa arati foarte bine nemachiata, iata ce ar trebui sa faci…

Top 10 sfaturi pentru a fi sexy cu un machiaj nude!

1. Demachiaza-te in fiecare seara, chiar daca nu ai folosit prea multe produse. Insa praful si transpiratia din timpul zilei ti-au astupat porii si este posibil sa dezvolti iritatii. Demachiaza-te cu o lotiune hidratanta, cu miscari ascendente, clateste-te cu apa calduta si foloseste apoi o crema speciala pentru ochi si una pentru fata, de noapte.

2. Dormi suficient! Renunta la televizor sau computer si dormi 7-8 ore/noapte. Daca totusi ai ochii rosii si obositi, pune doua pliculete de ceai verde (reci) pe ei si vei vedea diferenta. La fel de bine poti folosi si felii de castravete.

3. Foloseste saptamanal o masca de peeling, exfolianta, pentru a indeparta celulele moarte ale pielii si apoi o masca ultra-hidrantanta. Acestea se aplica atunci cand faci baie si aburii ajuta masca sa intre in piele mai rapid. Dupa dus foloseste intotdeauna o crema potrivita tenului tau.

4. Daca ai diverse probleme ale tenului, mergi la un dermatolog. Daca vrei ca pielea ta sa arate perfect, atunci foloseste un autobronzant delicat pe care il poti amesteca in crema ta de zi, pentru un efect natural.

5. Dimineata spala-te pe ochi si fata cu apa rece, pentru ca inchide porii. Apoi aplica o crema de zi antirid si las-o sa intre in piele timp de 3-5 minute.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou