Horoscopul lunii februarie 2012

Horoscop

Horoscopul lunii februarie 2012

Iata ce rezerva astrele pentru fiecare zodie, in luna februarie 2012. Cum vei fi rasfatata de Valentine’s Day sau de Dragobete, ce surprize iti aduce luna dragostei, etc.

Caracteristici generale: Zodia Berbec

Luna aceasta reia legatura cu familia, si adauga cativa membri noi. Soarele este in Varsator pana pe 19, incalzind zona prieteniilor si a activitatilor in grup. Fa-ti cunostinte noi, anunta-ti proiectele si fa-ti propriul grup intelectual pentru brainstorming. Dupa data de 19, lucrurile se mai linistesc, cand Soarele intra in Pesti, casa a douasprezecea a vindecarii si a finalizarii. Este momentul sa inchei orice activitati majore inainte de ziua ta de nastere, si sa incerci sa dormi mai mult.

Ziua Indragostitilor va veni cu o saptamana mai devreme, cu trei evenimente importante pe data de 7 februarie, care iti vor afecta viata sentimentala. In aceasta zi, Venus cel romantic intra in zodia Berbecului pana in luna martie, si luna plina din Leu iti stimuleaza casa a cincea, a pasiunii. Ar trebui sa te simti stralucitoare si atractiva, pregatita sa faci toate schimbarile necesare pentru a-ti indeplini dorintele. Poate ca esti prea ocupata pentru a-ti petrece timpul cu iubitul, sau poate ca esti tinuta departe de el, din cauza unor situatii cum ar fi calatoriile, programul sau obligatiile fata de un alt membru al familiei. Daca esti singura de mai mult timp si nu iti place, este timpul sa infrunti aceste piedici si obstacole. (Indiciu: ele se afla in interiorul tau).

DRAGOSTE:

Ziua cea mare pentru viata ta amoroasa este 7 februarie, care va activa trei evenimente cosmice importante. Venus cel romantic sta in zodia Berbecului pana pe 5 martie, lucru ce iti va da energie si incredere. Iesi din casa, flirteaza, imbraca-te elegant si fii proactiva in viata romantica. Daca iarna asta te-ai cam neglijat, improspateaza-te. Incearca o noua coafura sau paleta de culori pentru machiaj, sau te poti „trata” cu o bijuterie (ca de exemplu un mic inel de cocktail) sau cu cateva bluze nou-noute.

Data de 7 aduce si luna plina in Leu, casa a cincea, a pasiunii. Sentimente puternice vor iesi la iveala, si lucrurile ar putea deveni chiar dramatice. Nu te opreste nimic, asa ca exprima-te liber. Chiar daca ceea ce ai de spus este dureros, sau poate declansa o cearta, este mai bine sa spui adevarul si sa scoti problemele la iveala. Intr-o nota mai calda, un mic flirt s-ar putea transforma intr-o adevarata poveste de dragoste. Casa a cincea guverneaza si fertilitatea, asa ca in aceasta perioada este posibila o sarcina. Ca aspect pozitiv, asta ar putea fi mult mai romantic decat o intalnire de Ziua Indragostitilor, asa ca vei vrea sa sarbatoresti cu o saptamana mai devreme – sau foloseste aceasta zi pentru a alege cadoul perfect pentru dragostea ta.

Cu toate acestea, nu te poti lasa complet purtata de imaginatie si visare. Este momentul sa devii serioasa cu privire la relatia ta. Vrei o relatie sau nu? O relatie poate fi testata, si este posibil sa fii nevoita sa te gandesti serios daca tii chiar atat de mult la aceasta legatura – sau daca este nevoie de efort suplimentar pentru consolidarea ei.

Toate astea fac parte dintr-o imagine mai ampla. Aceasta planeta guvernatoare iti aminteste ca A AVEA cel mai bun partener nu este suficient, conteaza si SA FII un partener bun. Te astepti ca cealalta persoana sa faca totul, sa preia toate greutatile si sa te „faca” sa te simti atractiva? Nativelor din Berbec, este momentul sa nu mai fiti lenese si sa va asumati raspunderea. Sau poate ca esti acea persoana care preia o parte mai mare din responsabilitati pentru a face relatia sa mearga? Arunca mingea in terenul celuilat.

Nativele singure din zodia Berbecului s-ar putea sa incerce sa afle de ce tin dragostea departe. Probabil ca de vina este teama – crezi ca te protejezi de durerea sau loviturile pe care le-ai suferit in trecut. Adevarul este ca fugi de recuperare, pentru ca este grea, si lasi trecutul dureros sa te copleseasca. Saturn retrograd te invita sa analizezi aceste temeri si sa le depasesti.

BANI & CARIERA:

Acum numarul conteaza. Soarele este in Varsator, casa ta a unsprezecea, a colaborarilor si tehnologiei, pana pe 19 februarie. Luna aceasta petrece-ti mai mult timp pentru socializare, ia legatura cu oameni care gandesc la fel ca tine si construieste o echipa. Daca ai o afacere proprie, este un moment grozav pentru a imbunatati sau lansa un site web, si pentru a folosi retelele sociale pentru raspandi vestea.

Cu Saturn, planeta maturitatii, retrograd in casa parteneriatului, de pe 7 februarie pana pe 25 iunie, este mai important sa inveti cum sa colaborezi cu altii. Saturn retrograd ar putea pune la incercare o relatie de afaceri sau lucrurile ar putea deveni tensionate intre tine si un coleg apropiat. Poate ca nu este totul foarte clar intre voi, si atunci lucrurile trebuie explicate. Daca semnezi vreun contract, roaga un avocat sa il verifice. Cheia este sa te asiguri ca ai facut totul asa cum trebuie, astfel incat toata lumea sa-si cunoasca locul. Nu este momentul sa fii superficiala.

Pe 3 februarie, o revolutie creativa si spirituala de amploare incepe sa se contureze, cu visatorul Neptun care intra in zodia Pestilor. Pestii guverneaza a douasprezecea ta casa, care se ocupa de partea mistica si cea artistica, si urmatorii 14 ani din viata ta vor fi influentati de Neptun. Te poti hotari sa lucrezi in domeniu spiritual sau al sanatatii, sau sa revigorezi putin o cariera mai traditionala. De exemplu, daca esti medic, vei explora medicina integrativa. Daca esti contabil, poti studia constiinta prosperitatii. Poti deveni o vindecatoare in aceasta perioada (daca nu esti deja). Karma este domeniul lui Neptun, asa ca daca i-ai judecat aspru pe altii sau i-ai aratat cu degetul, s-ar putea sa primesti o mare lectie despre compasiune. Daca ai suferit o trauma in viata ta, acesta ar putea fi un ciclu important pentru vindecare; foloseste-te apoi de asta pentru a-i ajuta si pe altii.

  • Zile favorabile iubirii: 12, 16 februarie
  • Zile prielnice banilor: 4, 22 februarie
  • Zile norocoase: 2, 20 februarie
  • Zile nefavorabile: 14, 18, 27 februarie


feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou