3 sfaturi pentru tine daca ai un iubit uituc

In doi

3 sfaturi pentru tine daca ai un iubit uituc

Ar fi asa de simplu pentru el sa vina cu o floare … Dar n-o face, pentru ca uita. De fiecare data! Barbatii sunt atenti la altceva. Nu, nu-i adevarat ca nu te iubeste daca nu si-a adus aminte de ziua in care v-ati intalnit prima oara. Pur si simplu, pentru el este mai important ca sunteti acum, aici, impreuna. Psihicul masculin este altfel alcatuit decat cel feminin.

Barbatii si femeile gandesc diferit, percep in mod diferit importanta lucrurilor si privesc lumea in care traiesc prin filtre absolut diferite.

Acest adevar nu este nicaieri mai pregnant decat la nivelul creierului, organul care gazduieste tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuitia, conceptia asupra lumii inconjuratoare, intreaga noastra viata intelectuala si afectiva. Creierul masculin si creierul feminin sunt extrem de diferite atat din punct de vedere chimic, cat si structural, ceea ce explica de ce barbatii si femeile abordeaza lumea in moduri atat de putin asemanatoare.

Iata ce este indicat sa faci daca ai un iubit uituc:

1. Nu-l desfiinta!

Barbatul pastreaza in amintire descarcarile de furie materna, care il desfiintau, pur si simplu, pentru ca atunci el era doar un neputincios baietel aflat in totalitate sub protectia mamei sale. Nu-l face sa intre in pielea pustiului care a fost, strici totul! In primul rand, poate sa proiecteze in tine imaginea mamei dezlantuite de care, toata viata lui, nu si-a dorit decat sa scape. Si o sa te miri sa descoperi, dupa o vreme, ca el mai are o viata pe care o ascunde fata de tine, poate chiar si o alta iubita, care nu tipa la el.

2. Ajuta-l sa-si aminteasca!

Ce-i de facut? Mai intai, e bine ca fiecare sa inteleaga aceste diferente. Nu-i cere sa fie la fel ca tine. Se poate sa ajungi la concluzia ca el nu te va intelege niciodata cu adevarat. Nu-i chiar asa. Te intelege, dar trebuie sa faca un efort pentru asta. Ca sa fii sigura ca veti avea o aniversare asa cum iti doresti, nu astepta sa-ti ghiceasca gandurile mai eficient este sa i le spui tu. Chiar daca ti se pare ca se pierde orice urma de romantism, amiteste-i cu o saptamana inainte. Dar nu cu repros in glas.

Spune-i pur si simplu: “Mai tii minte, acum un an“… Provoaca-l la o sesiune de amintiri, radeti impreuna de cum erati imbracati, de ceea ce ati spus…

3. Da vina pe estrogen!

Estrogenul joaca un rol de protectie a functionarii creierului; este unul dintre motivele pentru care creierele barbatilor se atrofiaza mai mult odata cu varsta. Terapia hormonala, care face sa creasca nivelurile de estrogen la femeile trecute de menopauza, cu conditia sa fie aplicata la scurt timp dupa instalarea acesteia, le reda si le intretine femeilor respective capacitatea de concentrare si de memorare. Estrogenul este un factor important si intr-o alta descoperire-cheie, si anume ca femeile isi amintesc evenimentele importante mai bine decat barbatii.

Recomandare:

Dr. Marianne Legato prezinta in cartea “De ce femeile uita greu si barbatii repede” strategii si trucuri pentru a invata sa gandim ca celalalt sex si pentru a inlesni o comunicare de multe ori aflata in impas. O buna intelegere a celui de langa noi este primul pas catre relatii de cuplu mai sanatoase si o viata sentimentala implinita.

Pentru toti cei care au simtit vreodata perplexitate, furie, confuzie sau frustrare in relatiile cu celalalt sex, aceasta carte reprezinta un material informativ indispensabil, cu ajutorul caruia pot “sparge codul” si se pot descifra unii pe altii.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou