10 sfaturi despre cum sa te intelegi cu socrii

Drumul spre centru

10 sfaturi despre cum sa te intelegi cu socrii

Sarbatorile ofera un nou prilej de a va vizita rudele. Cateodata poate fi dificil sa incerci sa ai o relatie pozitiva cu socrii, dar este o idee buna sa incerci. Asadar, incearca sa li te alaturi si sa le faci o impresie buna.

Iata cateva sugestii:

1. Scoate-ti in evidenta punctele forte

Nu inseamna sa te lauzi, sa dai dovada de aroganta si ego. Ii poti arata frumos ca esti un barbat care a reusit ceva in viata sau ii poti povesti despre cum ai batut toata Africa cu un rucsac in spate. Asta ii va arata ca esti o persoana pe care trebuie sa o ia in serios.

2. Fa-le un cadou special

Cand te mai invita la masa, fa-le cadou un vas frumos ornat cu aperitive, de preferinta gatite de tine. Asa le vei arata ca apreciezi faptul ca te-au invitat si ca esti o buna gospodina.

3. Adopta obiceiurile lor de familie

Termostatul lor nu lasa temperatura sa depaseasca 20 de grade, intodeauna iau cina la ora 17:30 si toata trupa se aduna in jurul televizorului. Orice-ar fi, nu te plange – vei da impresia ca esti mofturoasa. Suporta-i, pentru linistea relatiei tale. Ai ocazia sa stai alaturi de iubitul tau, fara sa trebuiasca sa depui vreun efort pentru a face conversatie.

4. Accepta darurile de la ei

Nu, nu poti sa duci inapoi la magazin Mos Craciunul pe care ti l-a facut cadou mama iubitului. Data viitoare cand va veni la voi in vizita, cu siguranta va cauta sa-l observe prin casa. Pune-l oriunde, numai sa fie undeva in casa ta.

5. Trateaza-ti sotul bine

Nimic nu le face pe plac mai mult parintilor decat stiind ca baiatul lor este iubit si ingrijit.

6. Ia in considerare aspectele pozitive

Daca incerci sa lasi la o parte lucrurile care nu iti plac la ei, cu siguranta ai putea gasi macar trei lucruri, oricat de mici ar fi, pe care sa le apreciezi. Pana la urma, ei sunt cei care i-au dat viata jumatatii tale. Incercand sa vezi lucrurile bune si sa ii apreciezi mai mult, defectele lor ar putea parea mai mici.

7. Abtine-te sa faci recomandari

Nu face recomandari si nu da sfaturi despre carti, filme sau restaurante, pentru ca risti sa nu le nimeresti gusturile. E mai bine sa aveti o discutie relaxanta, in care sa-i determini sa-ti spuna ei lucrurile care le plac. Astfel, vei stii ce sa aduci in discutie sau ce sa le faci cadou pe viitor.

8. Arata respect

Mai ales trebuie sa nu uiti ca este vorba despre parintii sotului tau si de aceea merita respect. Nu uita – aceasta relatie este probabil la fel de dificila pentru ei ca si pentru tine. Dar daca ei nu ar exista, nu ar exista nici barbatul minunat din viata ta.

9. Fii creativa

Daca te deranjeaza cand soacra spala vasele dupa cina, ofera-i o alta sarcina, cum ar fi servitul cafelei sau joaca cu copilul.

10. Prezinta un front unit

Nu te ciondani cu sotul tau in fata parintilor lui. Daca crezi ca subiecte care isca certuri pot aparea, discutati din timp despre cum sa le abordati.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou