Ce mai poarta barbatii?

Jurnalul Utilizatorului

Ce mai poarta barbatii?

Moda nu este un concept feminin si a fi la moda sau “a fi in trend” nu se refera doar la sexul feminin. Chiar daca femeile sunt acelea care urmaresc constant ce si cum se poarta, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-i excludem pe barbati. La fel si barbatii au moda lor si tendinte de sezon.

Plus ca, trebuie sa recunosc ca, desi vorba din batrani spune ca “un barbat nu trebuie sa fie frumos“, intotdeauna apreciez un barbat care se ingrijeste si arata impecabil! ;;) e imposibil sa nu admiri un barbat frumos imbracat, aranjat, parfumat si cu “non-salanta” la purtator!

Vad, pe strada, barbati din ce in ce mai interesati de aspectul lor fizic, de imbracaminte. Barbatii nostri au inceput sa adopte un stil care li se potriveste, indraznesc sa iasa din tipare, sa combine, sa asorteze. Avem barbati frumosi, trebuie doar sa-i incurajam sa se puna in evidenta! Barbatii nu trebuie sa se sfiasca pentru ca le place moda si le place sa fie in trend, din contra acest lucru trebuie sa se vada in imbracaminte si tinuta!

Multi dintre partenerii nostri sunt comozi si le este “cumva”, le este jena sa incerce ceva nou, sa fie altfel. Dar, de asta le suntem noi alaturi, sa-i incurajam si sa le aratam ce li s-ar potrivi si, impreuna cu ei, sa alegem piesele vestimentare perfecte personalitatii lui.

Asa ca in articolul de fata mi-am propus sa prezint cateva piese vestimentare care cred eu se potrivesc oricarui barbat.

geaca barbati

Tipuri de geci

Ca si in cazul femeilor cred ca exista unele piese vestimentare obligatorii in dulapul oricarui barbat:

- cardiganul negru/ bleumarin/ gri;

- blugii

- un costum

- camasi: carouri, simple, colorate

- un sacou casual

- pantalonii casual

- geaca de piele

- tricouri: neaparat unul alb si unul negru

- cravata slim.

In ceea ce priveste costumul, chiar daca majoritatea barbatilor nu se simt bine in costum, trebuie sa fie cat mai lejer si mai comod! Asta e secretul celor care poarta costum. Astfel ca, in imaginile de mai jos, puteti vedea lejeritatea cu care poarta costumul. Nu trebuie sa fie stramt, nu trebuie sa va tina, sacoul trebuie sa fie potrivit la umeri si maneci, iar pantalonii sa cada frumos si sa nu creeze cute inestetice in partea de sus.

costum barbati

Costume barbati

Pentru serviciu eu as alege ceva lejer dar si elegant (casual): cardigan, camasa, vesta, blugi sau pantaloni casual. Oricum trebuie sa tii cont ca esti la serviciu si tinuta este importanta! Este parte integranta a profesionalismului tau. Plus ca, stii vorba “imbraca-te pentru pozitia care ti-o doresti, nu pentru cea de acum”. Pozele de mai jos mi se par cele mai relevante.

tinute casual barbati

Tinute casual barbati

Autor: ANA



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou