5 tipuri de femei single

Single

5 tipuri de femei single

Terapeutii de familie americani spun ca toate femeile necasatorite cu varsta de peste 30 de ani pot fi clasificate in unul dintre cele cinci grupuri problematice.

1. Celibatara profesionista

Profilul personalitatii: De indata ce pui capat unei relatii, incepi sa te comporti pe principiul “Sunt singura si sunt mandra de asta”. Vorbesti mereu despre cat de minunata este viata celor singure, in timp ce femeile care au o relatie sunt plictisitoare si nefericite.

Sfat: Investeste putin mai mult efort si timp in alte aspecte ale vietii. Cand te concentrezi doar pe noul tau prieten, poti rata multe daca nu iti cunosti si iti explorezi propria personalitate.

Incearca sa iti usurezi relatiile si sa nu le impui prea multe obligatii. Nu exagera, dar lasa-te purtata de curent. Si cu siguranta ca acest curent nu iti va pune imediat inima si sufletul in bratele unei noi pasiuni. Stabileste-ti un termen de macar o luna in care sa iti interzici expresia “relatie serioasa”.

2. Disperata nesocotita

Profilul personalitatii: O seara fara barbati este ca un Craciun fara brad. Nu pleci niciodata dintr-un club devreme, fiindca nu stii niciodata unde se ascunde Fat-Frumos sau chiar si Zmeul tocmai in ultimul moment.

Sfat: Inceteaza sa mai urmaresti barbatii si gaseste o activitate pe care sa o faci cel putin o data pe saptamana, fara barbati. Stabileste cu prietenele tale sa te ia acasa de la o petrecere cel putin cu o ora inainte de final, fiindca astfel vei evita sa culegi ultimii barbati disperati in cautare de o aventura de o noapte. Nu incepe niciodata o relatie de la prima intalnire! Priveste in jur la alte femei disperate care cauta o prada usoara, analizeaza-le dintr-o alta perspectiva si vei vedea cat de ridicole sunt.

3. Eterna nemultumita

Profilul personalitatii: Probabil ca ai deja un partener, dar tot mai cauti unul “mai bun”. Nu esti niciodata multumita de ce ai si nu ti-e teama sa cauti ceva mai bun; totusi, nu uiti niciodata zicala: “nu da pasarea din mana pe cioara de pe gard”.

Sfat: Fa o lista cu toate lucrurile pozitive din relatia ta si pune-o in casa undeva la vedere. Incearca pozitii noi in pat cel putin o data pe luna. Spune-i ca iti doresti putin romantism si, daca el este alesul, o sa iti faca pe plac. Esenta unei relatii reusite nu este un tip tare, ci compromisurile si intelegerea reciproca. Iubitul tau poate fi cel la care visezi, trebuie doar sa il iubesti.

4. Celibatara cu iubit

Profilul personalitatii: Chiar daca esti fericita intr-o relatie, te porti de parca ai fi singura. Chiar daca iti iubesti partenerul, adesea il ignori si flirtezi cu alti barbati.

Sfat: Ai accepta ca un barbat sa se comporte asa? Nu fii duplicitara si dedica-te iubitului tau. Invita-l la o intalnire care sa includa locatii si experiente noi, adu pasiunea si senzatiile tari in relatia ta si nu le mai cauta in alta parte.

5. “Doamna cu pisici”

Profilul personalitatii: Locuiesti cu pisici (catei, pestisor, hamsteri). Esti sigura ca barbatii nu iti ofera nimic bun. Crezi ca tu iti esti suficienta si nu ai nevoie de nimeni. Stilul acesta de viata ti se potriveste, deci de ce sa il schimbi?

Sfat: Iesi din vizuina si exerseaza flirtul cu barbati. Priveste persoanele comunicative si curioase si imita-le. Astfel, in cele din urma vei castiga stima de sine si odata cu ea niste noi prieteni. Data viitoare cand ti se fac avansuri, aminteste-ti partile pozitive ale unei relatii si nu doar cele negative. Animalutele de companie sunt dragute, dar nu pot inlocui intotdeauna caldura umana.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou