Trend alert: animal print – 5 reguli pentru aceasta toamna

Mayra recomanda

Trend alert: animal print – 5 reguli pentru aceasta toamna

Hainele, pantofii si gentile print-animal sunt intotdeauna la moda! Multe femei adora acest trend, care le confera eleganta, sex-appeal si incredere in propriile forte. Si in aceasta toamna se poarta imprimeurile print-animal, atat in tinutele de zi, cat si in cele de seara. Uneori este dificil sa accesorizezi aceste tinute, iar noi ne-am gandit sa iti dezvaluim cateva secrete ale stilistilor pentru a fi la moda in acest sezon.

Tendinte animal-print pentru toamna

Iata mai jos 5 reguli fresh pentru a purta tinute animal print in aceasta toamna:

1. Un singur element animal-print!

Daca vrei sa scoti in evidenta acest imprimeu este indicat sa pastrezi restul outfit-ului subtil. Negrul este o solutie excelenta cand vine vorba de background-ul tinutei tale. Dar si rosul, albul si verdele stralucitor sunt culori indicate pentru a le asocia cu un element print-animal. Fii indrazneata, insa nu uita sa te imbraci uni si cu un singur accesoriu print-animal cum ar fi o geanta, o pereche de pantofi eleganti sau o jacheta fara maneci.

2. Asociaza imprimeuri diferite!

O regula importanta a modei sustine ca nu ar trebui sa asociezi niciodata imprimeurile, in special cele print-animal, insa in acest sezon asocierile indraznete sunt in trend. Poti experimenta cu alte materiale care complementeaza animal-print-ul, astfel incat sa obtii o tinuta eleganta si sexy. Daca vrei sa fii remarcata tine cont ca unul dintre imprimeuri trebuie sa fie dominant, stralucitor sau sa iasa cu ceva in evidenta. In alt caz, imprimeurile diferite iti vor ruina tinuta! Poarta o rochie din satin neagra cu “pete” print-animal din matase sau doar cu o esarfa foarte lunga leopard-print. 

print-animal



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou