4 grupe sanguine, 4 moduri de a iubi

In doi

4 grupe sanguine, 4 moduri de a iubi

In China antica, exista obiceiul de a se lua putin sange de la viitorii soti, pentru a-l amesteca si a se observa reactia. Daca amestecul obtinut se precipita, se concluziona ca exista o incompatibilitate intre “lichide”, nu doar in primul sens al termenului, de substante lichide sau semilichide care se gasesc in corpul uman, dar si in al doilea sens al termenului, respectiv de compatibilitate de temperament si, in consecinta, de comportament. In conditiile acestea, casatoria nu mai avea loc.

Grupele sanguine si modurile lor de a iubi

Mult mai tarziu s-au descoperit grupele sanguine, in numar de patru, iar vechea conceptie chineza s-a pierdut de-a lungul secolelor. Grupa sanguina este de o importanta primordiala in medicina si se pare ca, ea este responsabila si de relatiile noastre afective si sexuale.

1. Grupa A

Cei din grupa A sunt pudici, rezervati si timizi, si din aceasta cauza nu au o viata amoroasa prea usoara. Nu au curajul sa-si exprime sentimentele, desi au multa dragoste de daruit, si de multe ori au de pierdut.

Tipul apartinand grupei A este ordonat, stabil, organizat, fidel in dragoste. Ratiunea domina afectivitatea. Este tipul dragostei de durata. Frecvent pesimist, timid, lent, incearca uneori o lipsa de incredere in sine.

2. Grupa 0

Persoanele din grupa sanguina 0 sunt dinamice si cercetatoare. Lipsiti de complexe sau inhibitii, sunt pasionali si acorda o mare importanta sexualitatii.Fara complexe, ei seduc si imbratiseaza cu foc.

Tipul 0 este extravertit, cercetator, coleric si generos. Gelos fara a fi ranchiunos. Realist, organizat, concentrat, afectuos. Putin agresiv si nervos, uneori prea orgolios ori incapatanat.

3. Grupa B

Nu le plac regulile, restrictiile, sunt genul de oameni care traiesc clipa si nu se intereseaza prea mult de viitor. De aceea, zburda mult din floare in floare pana se hotarasc sa aiba o relatie stabila. Dezinhibati, cei ce apartin grupei sunt adesea seducatori. Dar sunt imprevizibili, solitari, uneori deprimati si neascultatori.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou