Si barbatii fug de sex! Afla de ce!

Sexperiente

Si barbatii fug de sex! Afla de ce!

Americanul Cory Schortzman, consilier in anorexie sexuala, a devenit expert in acest domeniu dupa ce a cunoscut pe pielea lui cum este sa inventezi motive pentru care sa nu faci dragoste cu partenerul de cuplu, desi era casatorit si-si iubea sotia.

Schortzman era convins ca, in general, femeile ranesc barbatii, iar daca sotia lui l-ar fi cunoscut in intregime, nu l-ar mai fi iubit”. Consilierul Cory Schortzman isi aminteste ca alegea sa se satisfaca de unul singur, in loc sa faca sex cu sotia.

“Imi traiam fanteziile sexuale de unul singur. Desi nu imi inselam sotia, ii respingeam orice incercare de apropiere sexuala”, recunoaste Schortzman.

Sexologul David McKenzei marturiseste faptul ca vin la el pentru consultatii tot mai multi barbati fara chef de sex, in timp ce tot mai multe femei initiaza partidele de sex.

Si la el, si la ea, mecanismele de declansare a libidoului sunt asemanatoare. Aceiasi hormoni, neurohormoni, aceiasi factori psihologici si relationali afecteaza sexualitatea ambilor parteneri. Uneori, problemele de sanatate sunt cauza lipsei de apetit sexual la unul dintre parteneri. Alteori, cauzele sunt psihologice.

Este perfect normal ca un barbat sa refuze sexul si asta dintr-o varietate de motive:

1. Un nivel scazut de testosteron

Daca fara niciun motiv iubitul tau nu mai da semne de entuziasm sexual si situatia dureaza de 2-3 luni, trebuie sa-l indemni sa-si faca un control hormonal. sex



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou