Tendinte in machiaj si coafura pentru toamna 2011

Estetica

Tendinte in machiaj si coafura pentru toamna 2011

Daca te-ai intors din vacanta si te gandesti sa iti schimbi coafura sau stilul de make-up pentru a te “prezenta” la serviciu cu ceva nou si inedit, afla ca tendintele din toamna 2011 nu se schimba dramatic fata de vara.

In tendinte pentru machiajul si coafura din toamna 2011 vei gasi mai multe elemente vintage ca niciodata, machiaje dramatice, dar si nude, coafuri simple si usor de realizat. Iata mai jos cateva dintre tendinte:

Coafuri la moda pentru toamna 2011

1. Coafuri vintage la moda- se poarta coafurile simple, in stilul anilor ’70, cu o carare laterala sau pe mijloc si plete in vant. Parul poate fi intins cu placa sau usor ondulat, de la nivelul barbiei in jos.

2. Suvite colorate – o noutate a acestui sezon de toamna 2011 sunt suvitele colorate. Dar nu in orice nuanta, ci mai ales in roz! Daca nu ai curaj sa apari la birou cu parul soft pink, atunci iti propunem sa-ti colorezi cateva suvite in nuanta chihlimbarului sau a mierii, in nuante roscate/aramii sau gri pentru parul blond.

3. Coafuri la moda: Parul impletit – aceasta este o tendinta din toamna 2011 care deja incepe sa faca furori printre femei. Poarta parul impletit simplu, intr-o coada, pe o parte. Poti adauga o esarfa daca esti in vacanta sau cateva clame colorate.

coafuri la moda in tendinta de toamna 2011

4. Palariile - daca ai o zi proasta si parul nu se aseaza nici intr-un fel, nu ezita sa porti palarii, sepci sau esarfe. Poti alege varianta ’40 Glamour (vintage style), varianta sport, military sau eleganta, iar daca mergi la shopping poarta o esarfa simpla pe cap.

5. Bucle senzuale – acestea nu vor disparea niciodata cu adevarat din moda. Este cea mai sexy coafura, preferata domnilor! Exista doar cateva reguli: parul trebuie sa fie sanatos, fara varfuri despicate, buclele trebuie sa fie lejere – sa nu arate ca sarmalutele, iar un spray de stralucire este obligatoriu. Fixeaza-le lejer, nu consuma tot tubul de spray, pentru un efect natural!

Tendinte 2011 in machiaj

6. Buze colorate – in toamna 2011 se poarta rujurile colorate in nuantele frunzelor. Renunta la orice fel de machiaj (hai, un pic de rimel nu strica!) si coloreaza-ti buzele cu un ruj hidratant in nuante ca: deep orange, burgundi, purple, dark red.

7. Sprancene accentuate – daca nu ai timp de machiaj zilnic, stilistii iti recomanda sa iti ingrijesti sprancenele, pentru ca o forma naturala (si deci, mai groasa) a acestora da simetrie si personalitate chipului. Le poti accentua usor cu un creion special sau putin fard, adauga rimel maro si un gloss si este perfecta!

8. Machiajul nude – si acesta va ramane in moda pentru totdeauna. Este varianta cea mai indragita de femei, dar si de barbati, insa nu inseamna ca nu trebuie sa te machiezi. Fa-o discret, aplicand un fond de ten intr-o nuanta naturala, un fard bej pe pleoape, rimel maro sau transparent, fard de obraz in nuanta tenului tau si un ruj nude sau in nuante fructate pe buze.

femeia cu machiaj nude

9. Ochi conturati – in toamna 2011, stilistii ne propun varianta eyeliner-ului, insa nu intr-o dunga subtire trasata la baza genelor. Ei ne recomanda o linie groasa, trasata simplu, ascendent, care sa iti scoata in evidenta culoarea irisului si sa dramatizeze trasaturile. Renunta la alte artificii de machiaj in rest!

10. Culoare – in continuare poti abuza cu incredere de culoare, cand vine vorba de machiajul tau. La o petrecere sau in club, iti poti machia ochii cu nuante de albastru sau verde, metalice sau mate, poti folosi blush-uri pink sau bej si nuante aprinse de ruj.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou