Nicole Scherzinger – Machiaj in 10 pasi

Cosmetica

Nicole Scherzinger – Machiaj in 10 pasi

Daca iti doresti un machiaj special, de petrecere, Mayra iti recomanda machiajul exotic al frumoasei Nicole Scherzinger. Se potriveste tenului perfect, usor bronzat, si in general tuturor trasaturilor.

Machiaj exotic de petrecere

Afla mai jos cum poti realiza un astfel de machiaj in 10 pasi:

1. Dupa demachiere, foloseste un gel de exfoliere delicat, din fructe. Apoi aplica o masca hidratanta, cu aloe vera sau argila. Cand aceasta si-a facut efectul, clateste-ti fata cu apa calduta si aplica o lotiune tonica.

2. Cand fata ta este perfect uscata si straluceste, aplica o crema hidratanta sau antirid, care intra rapid in piele.

3. Foloseste o crema perfector-ten, “invizibila”, care iti face tenul sa arate perfect, fara pori deschisi sau alte neregularitati. Abia apoi aplica un fond de ten cu putere mare de acoperire, lichid. Intinde-l bine cu degetele pe fata, gat, decolteu, urechi.

machiaj exotic nicole scherzinger

4. Corectorul trebuie sa fie de foarte buna calitate si in varianta lichida (culoarea acestuia trebuie sa fie cu 1-2 tonuri mai deschisa decat fondul de ten). Aplica-l sub ochi si pe alte “probleme”, ca vase de sange sparte, iritatii. Tamponeaza-l pana se confunda cu pielea ta.

5. Foloseste o pudra metalica, translucida, care sa iti lumineze fata si sa fixeze machiajul asa ca la Nicole Scherzinger. Scutura bine peria inainte de aplicare, apoi sterge excesul cu ajutorul unei perii curate sau al unui servetel.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou