Machiaj potrivit pentru o zi la birou

Estetica

Machiaj potrivit pentru o zi la birou

Este foarte important sa stii cum sa te machiezi la locul de munca, daca vrei sa faci o impresie buna in randul colegilor si clientilor tai. Atat comportamentul, cat si competentele si aspectul tau fizic trebuie sa sugereze seriozitate si feminitate in acelasi timp.

Daca vrei sa creezi o impresie buna, ai nevoie si de un machiaj elegant. Pentru o tinuta office, nu este suficient sa te imbraci stilat sau sa ai o coafura impecabila. Cand intri in contact cu un client, primul lucru pe care il observa este fata ta. Nu-ti poti permite sa arati obosita sau neingrijita. In domeniul afacerilor, fata este cartea ta de vizita. Asadar, machiajul si aspectul tau fizic joaca un rol important in crearea unei bune impresii.

Uneori e greu sa obtii un machiajul perfect, pentru ca lumina fluorescenta te poate face sa arati palida sau pamantie. Cand esti la lucru, machiajul nu trebuie sa fie strident, ci natural si proaspat. El trebuie sa inspire respect si, in acelasi timp, sa fie feminin. Urmeaza sfaturile noastre daca vrei sa arati inteligenta si frumoasa in fiecare zi.

machiaj

Machiaj de durata

Cand iti faci machiajul de birou, foloseste produse de calitate. Este foarte important sa pastrezi un look proaspat, pe durata intregii zile. Daca vrei sa ai un ten perfect si uniform, incepe prin a aplica baza de machiaj sau primerul. Apoi, foloseste un fond de ten intr-o nuanta calda, aurie, care se potriveste cu culoarea pielii tale. Nuantele de roz nu reprezinta cea mai buna alegere, datorita luminii fluorescente specifice birourilor. Pentru un look natural si tineresc, aplica un strat subtire de fond de ten pe fata. Apoi, ascunde cearcanele, petele si imperfectiunile cu ajutorul unui corector.

Pentru un machiaj care sa reziste toata ziua, pudra poate fi o optiune foarte buna. Daca nu ai folosit primer, pudra va absorbi excesul de sebuum de pe piele, lasandu-ti tenul proaspat.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou