Ofera un sarut pe 6 iulie – Ziua Internationala a Sarutului

Cosmetica

Ofera un sarut pe 6 iulie – Ziua Internationala a Sarutului

Oamenii au uitat sa aprecieze valoarea unui sarut, astfel incat s-a stabilit o zi speciala in care cel mai romantic gest din lume sa fie in centrul atentiei: din iubire, de dor, timid sau prietenesc…astazi este ziua sarutului! Data de 6 iulie este a fost decretata de curand ca „Ziua Internationala a Sarutului”, aceasta fiind sarbatorita initial numai in Marea Britanie.

Pentru ca sarutul tau sa fie catifelat, NIVEA iti recomanda, de Ziua Internationala a Sarutului, balsamurile de buze NIVEA Lip Care Essential, pure & natural Olive & Lemon, Fruity Shine Cherry si Fruity Shine Strawberry.

NIVEA Lip Care Essential  

Testat dermatologic, balsamul de buze NIVEA Lip Care Essential este potrivit pentru o folosire zilnica si asigura o ingrijire intensa pentru ca buzele tale sa fie catifelate, iar tu sa ai un zambet frumos in orice moment al zilei. 

 nivea care essential

Pret: 7,65 RON

NIVEA Lip Care pure & natural Olive & Lemon

Formula inovatoare NIVEA pure & natural pentru ingrijirea buzelor se bazeaza pe puterea naturii: contine ulei de masline bogat in nutrienti si extract de lamaie pretios ce iti protejeaza buzele ca sa nu se usuce.

Balsam de buze NIVEA pure si natural Olive si Lemon

Pret: 10,02 RON



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou