January Jones – machiaj in 10 pasi

Cosmetica

January Jones – machiaj in 10 pasi

January este o frumusete blonda, cu ochi albastri si cu un trup fabulos.

Insa micul ei defect este faptul ca are ochii foarte apropiati.

De aceea, actrita a invatat de la profesionisti cum sa se machieze corect si acum nu mai lasa pe nimeni sa ii aplice make-up-ul zilnic.

January Jones si un machiaj deosebit

Un machiaj deosebit, usor de realizat a la January Jones, actrita americana de 33 de ani, care a aparut de curand pe ecranele noastre in drama Unknown, alaturi de indragitul actor Liam Neeson.

Iata mai jos cum sa realizezi un machiaj ca al luiJanuary Jones in 10 pasi:

Machiaj pentru ten

1. Pe tenul perfect demachiat, aplica o masca de purificare. Poate fi din argila sau cu extract de fructe. Dupa ce a actionat 10 minute, indeparteaz-o cu apa calduta. Tonifiaza-ti tenul cu un tonic delicat.

2. Aplica o crema hidratanta cu FPS mare. Las-o sa intre in piele. Foloseste apoi o crema speciala de perfectare a tenului. Este transparenta si matifiaza pielea.

3. Poti aplica o crema coloranta cu accente aurii sau un fond de ten lichid, cu putere medie de acoperire. Indiferent ce preferi, aplic-o pe toata fata, pe gat si pe decolteu.

4. Foloseste un corector lichid, intr-o nuanta usor mai deschisa ca tenul tau. Aplica-l prin tamponare cu degetele pe zonele cu probleme.

5. Renunta la pudra, mai ales daca este vara. Daca totusi ai un ten gras, iar crema de perfectare nu a rezolvat problema, poti folosi o pudra mata pe zona T (frunte, nas, barbie).



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou