A gresi e omeneste!

In doi

A gresi e omeneste!

Ce se intampla insa atunci cand faci o greseala cu adevarat grava fata de persoana iubita?

Chiar daca persoana iubita nu este pregatita sa te ierte imediat dupa ce ai ranit-o este important ca tu sa-ti accepti vina cat mai rapid.

Poti sa ceri iertarea persoanei iubite mai tarziu, daca simti ca nu este pregatita sa poarte o discutie pe moment.

Greselile majore din relatiile de cuplu

Ai auzit de multe ori spunandu-se in relatiile de cuplu sau mai ales dupa ce acestea s-au terminat: “Daca nu eram eu, nu ajungea azi unde este”, “EU l-am ajutat sa isi gaseasca vocatia”, “Datorita MIE a facut…”.

Una e nevoia de a-l ajuta pe celalalt, alta e sa “atentezi” la personalitatea lui. Nu poti schimba pe nimeni! Iti poti doar influenta partenerul si doar daca si el vrea asta. In momentul in care atentezi la ceea ce il defineste pe el ca persoana, relatia va intra in declin.

De obicei spunem ca vedem NOI in celalalt ceea ce nu vede el, si incercam sa-i aratam ce potential are. Este un prim semn ca incerci sa il schimb pe cel de langa tine.

I-ai spus ca daca vrea sa te vada fericita, ar face bine sa puna cutia cu zahar la locul ei, in dulap, dupa ce a folosit-o ca sa-si faca o cafea. El ti-a spus: “Sigur, iubito”. Dar bineinteles ca data viitoare o gasesti tot pe masa, si te enervezi. Ideea este sa-i acorzi un pic de timp.

relatiile de cuplu

Nu uita: expertii spun ca unei persoane ii trebuie 3 saptamani pentru a-i intra ceva in reflex. De fiecare data cand face un lucru corect, lauda-l, arata-i ca-i apreciezi efortul. Astfel va fi mai motivat sa continue.

Ce se intampla insa atunci cand faci o greseala cu adevarat grava fata de persoana iubita? Chiar daca persoana iubita nu este pregatita sa te ierte imediat dupa ce ai ranit-o este important ca tu sa-ti accepti vina cat mai rapid. Poti sa ceri iertarea persoanei iubite mai tarziu, daca simti ca nu este pregatita sa poarte o discutie pe moment.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou