Trend alert: tinuta duo neon

Trendsetter

Trend alert: tinuta duo neon

Nu, o singura piesa neon nu este destul! Drept urmare, designerii ne recomanda tinutele duo neon pentru sezonul de vara 2011! Din punct de vedere al ofertei sunt pregatiti; din punct de vedere al adoptarii acestui stil, vedetele sunt deja fane ale acestui tip de tinuta.

Asocierile de culori neon sunt la moda si sunt permise in sezonul de vara 2011, de fapt sunt un must! Nu te da la o parte de la acest tip de tinuta duo neon, chiar daca la o prima vedere pare greu sa asociezi nuantele tari, te asiguram ca este o joaca si ca cele mai multe dintre combinatii vor avea un efect “wow”!

Daca supermodelul Iman a ales o rochie duo neon (creatie semnata Prabal Gurung) in nuante de turcoaz si galben (culori care se asorteaza de minune cu pielea ei creola), Charlotte s-a gandit la o rochie Gucci in tonuri de roz coral si mov.

tinute la moda

In imagine: Iman si Charlotte Casiraghi

Printre designerii care ne recomanda aceste asocieri de culori tari se numara: Lanvin, Nina Ricci, Issa, Christian Dior sau Aquilano Rimondi.

tendinte in moda culorile tari



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou