Cum aratam ca ne pasa?

In doi

Cum aratam ca ne pasa?

Pentru a “reinstala” dragostea si buna dispozitie in relatia de cuplu, este foarte important ca partenerii sa se angajeze in comportamente pline de iubire. Acest lucru va face sa simtim ca partenerul este mai aproape de noi.

Putem stabili zile in care dorim sa facem asta, intocmind o lista cu lucruri pe care partenerul le poate face pentru noi, ce ne bucura, ce ne provoaca placere. Este foarte important sa comunicam deschis despre ceea ce dorim de la partener.

Comunicarea cu partenerul, secretul reusitei relatiei

In perioada de inceput a unei relatii, incercam sa citim gandurile celuilalt. Atunci credem ca stim ce isi doreste celalalt, insa, in timp, lucurile se schimba. Noi ne schimbam, de aceea si nevoile sunt mereu in schimbare.

Nevoile personale sunt foarte importante intr-o relatie. Ele trebuie sa fie cunoscute de cel in cauza si e bine sa fie impartasite partenerului de viata atunci cand indeplinirea lor are legatura cu acesta.

comunicarea cu partenerul

De cele mai multe ori, oamenii aflati intr-o relatie considera ca daca exista iubire, atunci exista automat si un simt al nevoilor celuilalt. Acest lucru poate fi valabil in unele cazuri si in anumite situatii, dar de cele mai multe ori este nevoie de o comunicare a acestor nevoi.

Astfel, partenerul stie de existenta lor si poate sa decida daca vrea si poate sa ajute la indeplinirea lor.

Nu e obligatoriu ca partenerul sa raspunda pozitiv la orice nevoie a celuilalt. Este, insa, necesar sa respecte aceste nevoi.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou