Dressed for Success

Sesiuni de stil

Dressed for Success

Se spune ca o femeie chic este intotdeauna putin diferita, nu in sensul ca nu urmeaza tendinte din moda, ci ca este mereu dincolo de ele, fiind stapana pe stilul propriu si increzatoare in fortele ei.

A te imbraca frumos, cu haine potrivite evenimentului si stilului tau, nu este ca si cum ai aranja masa, un procedeu cu reguli stricte. Dar exista totusi reguli pentru a alege o rochie? Cu siguranta, insa va trebui sa adaptezi aceste reguli personalitatii tale, nu sa devii un “umeras” care poarta niste haine.

Intotdeauna o femeie superba stie exact diferenta dintre stil si trend. Daca ai propriul tau stil de moda, vei sti imediat ce iti place si ce ti se potriveste dintr-un magazin si vei pleca fara regrete dintr-un boutique exclusiv, daca hainele expuse nu te fac sa arati de nota 10. O femeie care urmeaza moda, trendul, este in stare sa cumpere cateva tinute doar pentru ca le-a vazut in reviste sau pe catwalk, indiferent daca i se potrivesc sau nu.

Elizabeth Varnall, redactorul de moda de la San Francisco magazine, a declarat ca “a urma trendurile este o preocupare monetara, in timp ce a-ti cultiva stilul este un proces pe viata”. Cu siguranta are dreptate!

Insa exista si reguli, carora orice femeie stilata si eleganta trebuie sa li se supuna, bineinteles cautand acea varianta care i se potriveste perfect.

Reguli pentru a alege cele mai bune haine

Haine pentru Casual Friday – “vinerea libera”

Cand, la birou, ti se permite sa renunti la costum, nu inseamna ca poti merge imbracata ca pentru plaja sau shopping. Spune un NU hotarat pantalonilor scurti, jeans-ilor si tricourilor largi, fara forma. Pentru a fi conform regulii, poarta fuste casual, rochii simple, lejere si fara imprimeuri mari, camasi polo sau bluze simple asortate la o pereche de pantaloni drepti.

Tinuta de cocktail

tinuta de cocktail

Starneste confuzii atat printre femei, cat si printre barbati. Pentru a fi bine imbracat, un barbat va trebui sa poarte un costum inchis la culoare si cravata sau chiar o haina sport deosebita si cravata. Pentru o doamna, rochia este cea mai indicata, midi, fara imprimeuri mari, sau o bluza si o fusta elegante. Si costumul este acceptat ca tinuta de cocktail.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou