Pe valul orgasmului

Tips and tricks

Pe valul orgasmului

In focul pasiunii, orgasmul este una din marile afirmatii ale vietii. Metaforic vorbind, este ca si cum ai sta pe un val ce creste prin schimbarile subtile ale energiei ce-ti traverseaza corpul.

Ce reprezinta orgasmul?

Orgasmul este starea de nepasare totala, cand intreaga-ti fiinta devine eterica. Timpul se opreste si aluneci intr-o stare de pura meditatie. In Tantra, orgasmul nu are loc in organele genitale, ci cuprinde tot corpul.

Cu cat esti mai in armonie cu tine insuti si cu persoana iubita, cu atat mai orgasmic vei deveni. Lucru valabil atat pentru barbati, cat si pentru femei, intrucat una din frumusetile Tantrei este ca il elibereaza pe barbat de presiunea de a fi performant.

Orgasmul reprezinta eliberarea tensiunilor sexuale acumulate in organism, placerea, vibratiile, dar si eliberarea excitatiei sexuale acumulate in faza de excitatie.

excitatia sexuala

Cercetarile efectuate in domeniul sexologiei au demonstrat ca atunci cand orgasmul este resimtit si tratat ca o stare modificata, superioara de constiinta, sunt angrenate in intregul corp mai multe nivele energetice, iar capacitatea de constientizare se mareste. Daca motivatia de a avea o stare de orgasm este doar aceea de inlaturare a tensiunii, atunci se tinde aproape irevocabil spre o pierdere de energie (prin ejaculare la barbat sau prin descarcare exploziva la femeie).

Pe de alta parte, daca atentia este focalizata asupra conducerii valului creat de extazul orgasmului catre un nivel inalt de constientizare, atunci se va instaura in fiinta un sentiment inefabil de bunastare, pace, bucurie si liniste atotcuprinzatoare. Abordarea sistematica a diferitelor posturi sexuale si a tehnicilor de penetrare duce in timp la constientizarea tot mai ampla si eficienta a complexei circulatii energetice in corp, stimulata indeosebi de jocul amoros.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou