Shopping: genti neon de primavara-vara 2011

Trendsetter

Shopping: genti neon de primavara-vara 2011

Fii indrazneata in sezonul de primavara-vara 2011. Mizeaza pe accesoriile neon chiar si la genti. E momentul sa iesi din multime cu ajutorul accesoriilor, iar astazi Mayra iti prezinta “captura” facuta dupa o zi de shopping prin marile magazine din oras.

Genti de primavara-vara 2011

Designerii ne recomanda multe culori in acest sezon de primavara-vara 2011. De la blugi, pana la camasi, rochii, fuste si pana la pantofi si genti. Daca nu de mult ne-a ocupat de pantofii neon de primavara-vara 2011, astazi a venit randul gentilor.

Marimile si culorile sunt diversificate: de la plicuri de seara si pana la genti incapatoare de zi, de la verde, la rosu, galben, albastru si turcoaz.

Poti opta atat pentru genti neon uni, cat si pentru posete realizate din diferite texturi si tonuri puternice.

Printre designerii care propun acest trend pentru sezonul de primavara-vara 2011 se numara: Louis Vuitton, Jimmy Choo sau Burberry.

La shopping cu Mayra

Am fost la shopping sa cautam pentru tine cele mai frumoase genti colorate si iata ce am gasit pentru tine:

la shopping cu mayra de genti neon 1

In imagine: 1. Geanta Zara 2. Plic Mihaela Glavan 3. Geanta Accessorize 4. Plic Mango 5. Geanta Mango



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou