Biografie de vedeta: Jesse Eisenberg

Hipstar

Biografie de vedeta: Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg este un actor american, care a devenit cunoscut marelui public prin rolul sau din filmul “The Social Network”, productie care a adunat nu mai putin de 8 nominalizari la Oscar.

Biografia actorului Jesse Eisenberg in 10 pasi

1. Jesse Adam Eisenberg s-a nascut in 5 octombrie 1983, in Queens, New York. Mama sa este clown de profesie, iar tatal sau a condus un spital, iar apoi a devenit profesor la colegiu. Familia lui Jesse este de origine evreiasca, originara din Polonia si Ucraina.

2. Jesse a studiat la mai multe scoli, apoi a fost acceptat la Universitatea din New York, insa nu s-a prezentat, pentru ca trebuia sa joace un rol intr-un film.

actor jesse eisenberg

3. Cariera sa a debutat pe Broadway in 1996, cu rolul din piesa Summer and Smoke, iar in 1999 a debutat in televiziune, in seria Get Real, care insa  a fost anulata in anul 2000. Pe marele ecrane a aparut prima data intr-un film facut initial pentru televiziune, Lightning: Fire from the Sky, si apoi in The Emperor’s Club, ambele in 2002.

4. In 2005, Jesse Eisenberg a jucat in filmul horror Cursed si in drama The Squid and the Whale. Pe scena a mai aparut in piesele Scarcity si Orphans.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou