10 tinute de vedeta: Demi Moore

Sesiuni de stil

10 tinute de vedeta: Demi Moore

Cum reuseste Demi Moore sa aiba mereu o tinuta impecabila si sa arate divin este o intrebare pusa frecvent de admiratoarele ei. Mayra iti ofera 10 tinute ale vedetei Demi Moore pentru a te inspira din ele.

Tinuta de vedeta

Se spune ca Demi Moore si-ar fi facut operatie estetica pentru a arata de 30 de ani… mereu. Insa, indiferent de barfe, trebuie sa recunoastem ca Demi este absolut superba la cei 48 de ani. Sotul ei, Ashton Kutcher (33 de ani), o soarbe din priviri, iar fiica ei cea mare (22 de ani) este parca mai putin stralucitoare ca celebra sa mama.

Daca este sa ne luam dupa gurile rele, actrita mananca foarte putin, face sport de performanta si se opereaza anual. Daca este sa ne luam dupa ce spune chiar ea, se pare ca o viata sanatoasa si iubirea o mentin in forma.

Demi Moore nu este o obisnuita a Covorului rosu. In schimb, atunci cand apare la evenimente mondene sau este fotografiata pe strada de paparazzi, ea arata impecabil. Iata 10 tinute purtate de Demi, din care te poti inspira:

1.Tinuta elegant-casual

tinuta elegant-casual

O tinuta elegant-casual, extrem de potrivita pentru o intalnire, dar si pentru birou. Rochia alba midi ii vine foarte bine lui Demi, iar haina in alb-negru si pantofii asortati dau masura elegantei. Accesoriile aurii o scot din anonimat si ii confera stralucire.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou