Stilul vestimentar Harajuku

Trendsetter

Stilul vestimentar Harajuku

Stilul Harajuku provine de la numele districtului Harajuku din Tokyo, Japonia. Este un stil liber, care a prins foarte bine la tineri. Stilul este dificil a fi definit. Poate fi considerat a fi unul eclectic, cu influente din stilurile personajelor fictive, cu accente foarte romantice. Iata care sunt pasii spre o tinuta Harajuku:

Foloseste culori vibrante la tinuta ta daca vrei sa te imbraci in stilul  de moda Harajuku. Daca te-ai afla in statia Harajuku, intr-o duminica, ai simti cu siguranta nevoie de a purta ochelari de soare, deoarece din fiecare colt al strazii se ivesc personaje imbracate in culori vibrante.

Combina si potriveste

Frumusetea Harajukului vine din amestecul inedit de stiluri ce rezulta intr-o combinatie creativa. Imbina un sacou negru cu o fusta roz in carouri sau, de ce nu?, o rochie tip gotic cu accesorii galbene tip rasarit de soare.  Ideea este sa amesteci extremele, pentru a gasi o combinatie de tinuta curajoasa fermecatoare.

Accesorizeaza tinuta

Accesoriile implinesc si ofera stralucire oricarei tinute. Asorteaza bijuterii, cravate, accesorii de par, curele, manusi, sosete si orice altceva care iti poate “condimenta” tinuta.

Asorteaza

Combinarea diverselor stiluri intr-o singura tinuta necesita o buna asortare a lor. Fii atenta la fiecare element si asorteaza-l cu ceea ce se potriveste.

Experimenteaza

Partea buna a stilului Harajuku este aceea ca nu poate fi definit si de aceea, nu poti gresi. Incearca o rochie in stil Lolita si topuri tip lenjerie. Combina-le cu sosete pana la genunchi sau pantofi tip Mary Jane, pentru contrast. In fiecare zi poti incerca noi si noi combinatii si vei ramane totusi in stilul Mary Jane.

Incearca diverse costumatii

Un alt aspect interesant al stilului Harajuku este acela ca te poti imbraca asemenea personajelor anime sau manga. Nu este o cerinta a stilului, dar poti profita de aceasta ocazie. Cerceteaza stilul vestimentar al personajului tau favorit si imbraca-te la fel.

Distreaza-te

Pana la urma, stilul Harajuku inseamna distractie si buna dispozitie. Lasa inspiratia sa te ghideze, pentru a-ti realiza o tinuta unica si creativa.

Unii pot considera ca, pentru a crea o tinuta in stilul Harajuku, nu trebuie decat sa deschizi dulapul si sa alegi orice haina, de orice culoare. Aceasta impresie este gresita. Stilul Harajuku necesita atentie, efort si ceva experienta. Fiecare persoana care imbraca o tinuta realizeaza un stil si o aparitie unica.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou