5 reguli pentru cumparaturi online

Sesiuni de stil

5 reguli pentru cumparaturi online

Timpul nostru liber devine din ce in ce mai scurt, magazinele de haine din ce in ce mai aglomerate (lucru care nu face decat sa ne oboseasca si sa ne indispuna), iar magazinele online de shopping au o oferta din ce in ce mai larga. Drept urmare, tot mai multi oameni apeleaza la shopping-ul online.

E mai usor si mai practic sa apelezi la site-urile de cumparaturi online, dar Mayra iti prezinta astazi cateva reguli pe care trebuie sa le ai in vedere:

1. Masurile tale

Inainte de toate, pentru a nu avea surprize, trebuie sa-ti stii masurile exacte. Da, e mai usor sa faci shopping online, dar la partea cu probatul avem un minus.

Trebuie sa stii nu doar care este marimea ta (S, M, L, 36, 38), ci si sa-ti faci si niste masuratori cu ajutorul centimentrului. Unele masuri nu corespund celor pe care le-ai cumparat si probat deja, in alte tari existe tipuri diferite de masuratori s.a.m.d.

Pe site-urile respectabile gasesti un tabel cu mai multe tipuri de marimi care te poate ajuta sa-ti dai seama unde te incadrezi cand faci cumparaturi online.

2. Politica de returnare

Urmatorul pas este verificarea paginii unde este trecuta politica de returnare a produselor. Exista sanse mari ca produsul sa nu-ti vina sau, mai rau, sa nu-ti placa, sa nu corespunda cu ceea ce aparea pe site.

Verifica in primul rand daca produsele se pot returna, in cat timp poti face acest lucru, cum, cand primesti banii inapoi si cat costa.

3. Alege site-uri de calitate

Nu te aventura sa cumperi de pe orice magazin online, nu toate au o reputatie foarte buna. Mergi pe recomandari, alege magazine online de unde ai mai cumparat tu sau prietenii tai. In acest fel te asiguri ca in cadrul acestor cumparaturi online nu o sa intervina niciun fel de probleme cu livrarea, plata sau calitatea produselor.

4. Fii atenta la materiale

Stiu cat de usor poate sa te ia valul, dar in poze hainele pot parea mai frumoase decat sunt in realitate. Verifica in primul rand din ce materiale sunt realizate, cum sunt facute, din ce tara provin si cine este producatorul.

5. Ai grija la reduceri

Nu te entuziasma prea tare daca vezi o oferta care iti spune ca pretul este redus cu pana la 75%! Asta nu inseamna ca el chiar este un chilipir, poate fi pretul corect.

Stiu multe magazine online si nu numai care adauga doar bulina cu reducere, iar pretul ramane la fel. In plus, verifica daca produsul nu este cumva din colectii foarte vechi ca atunci aceste magazine online sigur nu vor mai fi pe placul tau!

Forum Mayra: “Cumparaturi online“.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou