Rosul afrodisiac

Tips and tricks

Rosul afrodisiac

O cercetare finantata de Universitatea din Rochester a aratat ca rosul accentueaza atractivitatea sexului feminin si ca barbatii ar cheltui mai multi bani cu o femeie imbracata in acesta culoare decat cu o alta. Rosul ne face sa ne gandim la ovulatie, fertilitate, organe genitale si este asociat, de asemenea, cu sentimente romantice, sex, inima, dragoste, erotism, pasiune si Ziua Indragostitilor.

Studiul american a aratat ca barbatii sunt mai usor de impresionat de femei care poarta rochii de culoare rosie. Acestora li s-au aratat imagini cu femei care purtau haine de culori diferite si trebuiau sa isi imagineze ca au o intalnire cu fiecare dintre acestea. Regula era ca au 100 de dolari in buzunar. Cand au fost intrebati cat de multi bani ar cheltui cu fiecare femeie, rochia rosie a obtinut cele mai mari sume. Nu a fost loc de dubiu nici atunci cand intrebarea a vizat indicarea femeii care ii face sa se gandeasca la sex. Rosul a castigat din nou.

Ce accentueaza rosul?

Avand in vedere ca rosul iti ofera un plus in jocul seductiei, iata cateva sfaturi privind ce parte a corpului iti poti pune in valoare cu aceasta culoare seducatoare:

  • Rosul aprins este, cu siguranta, o culoare pe care barbatii o observa repede. Rujul de aceasta culoare accentueaza buzele, iar hainele rosii se potrivesc blodelor si femeilor cu parul inchis, deci nu poti gresi niciodata daca alegi nuanta potrivita.
  • Daca ti se pare ca rosul este o culoare prea puternica si preferi hainele mai degraba negre, poti opta pentru o esarfa rosie in jurul gatului, bijuterii sau pantofi rosii.

Expertii in moda si sexologii apreciaza femeile care au ceva rosu in garderoba lor, pentru ca acestea se pot astfel bucura de efectele produse de aceasta culoare.

“Doar de putina vreme psihologii si cercetatorii din alte discipline au inceput sa studieze mai atent legatura dintre culoare si comportament. Se stiu multe lucruri despre fizica si fiziologia culorii, dar foarte putine despre psihologia culorii”, a precizat psihologul Andrew Elliot, in opinia caruia este un lucru fascinant sa descoperi ca nimeni nu este constient de acest potential al culorilor de a influenta comportamentul. Experimentele – a explicat el-, “demonstreaza insa o analogie a felului in care oamenii si masculii de primate raspund la rosu. Descoperirile noastre confirma ceea ce femeile au suspectat si au afirmat de multa vreme: ca barbatii actioneaza ca animalele in sfera sexualitatii. Pe cat de mult le place barbatilor sa creada ca reactioneaza in fata femeilor intr-o maniera sofisticata, se pare ca, cel putin intr-o anumita masura, preferintele si inclinatiile lor sunt primitive”.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou