Stil de vedeta: Leighton Meester

Sesiuni de stil

Stil de vedeta: Leighton Meester

Leighton Meester a devenit cunoscuta mai ales prin rolul lui Blair Waldorf din serialul Gossip Girl, personaj care intruchipeaza o “bad girl” bogata si orgolioasa.

Vedeta Leighton Meester interpreteaza rolul lui Blair care este razbunatoare, nu iarta si se distreaza ranindu-i pe ceilalti. Si totusi, Blair este in interior “a good girl”, indragostita de un “bad boy”, Chuck Bass, interpretat de Ed Westwick. Autoarea cartilor care au dat nastere seriei TV, Cecily von Ziegesar, vede in Blair cel mai complex personaj pe care l-a creat vreodata. Pentru ca, intr-adevar, Blair penduleaza in permanenta intre bine si rau.

Vedeta Leighton Meester a intrat in special in atentia presei fashion datorita stilului vestimentar afisat in serial. Cat de multe au in comun personajul Blair cu actrita Leighton atunci cand vine vorba de gusturile in moda?

tinuta leighton meester

actrita leighton meester

Blair iubeste luxul, casele de moda celebre si prefera acele tinute care o ajuta sa isi faca un renume in inalta societate. Cand vine vorba de scoala, se afiseaza in fuste scurte plisate si sacouri cambrate. Pentru ea, manusile sunt un semn al elegantei si al distinctiei sociale, iar bentitele un cod vestimentar pe care il impune celorlalte colege prin statutul de “queen” care ii confera autoritatea dorita.

model tinuta leighton



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou