Depaseste diferenta de varsta

In doi

Depaseste diferenta de varsta

Nimeni nu se mai mira daca o femeie se intalneste cu un barbat mult mai in varsta, ba chiar si daca impartaseste o dragoste fara limite pentru unul mai tanar. Pe masura ce societatea se adapteaza trebuie sa ne schimbam si noi modul de abordare. Cum depasim diferentele de varsta? Uite asa:

Pe masura ce relatia inainteaza si lucrurile devin din ce in ce mai serioase ai sa observi ca apar cateva probeleme de ordin "tehnic". Pentru a le depasi te-am pregatit un scurt ghid menit sa te ajute sa treci peste problemele create de diferenta de varsta.

1. Fara porecle

Incearca sa iti limitezi tendinta de a-i diminutiva numele sau de a-i da porecle. Pentru fostul tau iubit (care era cu 4 ani mai in varsta) porecla puisor era ok, dar pentru actualul tau iubit (cu 10 ani mai tanar) s-ar putea sa fie o ofensa.

2. Fara repetitie

Amandoi stiti care este diferenta de varsta si nu e nevoie sa o amintiti din jumatate in jumatate de ora. Da, poate ca e mai in varsta cu 15 ani dar nu risca sa pomenesti de asta la fiecare 15 minute. 

3. Fara pretentii

Nu te astepta ca diferenta de varsta considerabila dintre voi sa il transforme pe iubitul tau intr-un intelept. Se prea poate ca iubitul tau de 64 de ani sa fie la fel de lipsit de responsabilitate ca si un pusti de 16.

4. Fara copilarii

Desi "mai in varsta" nu e sinonim cu "mai intelept", s-ar putea ca in unele situatii sa gresesti si el sa aibe dreptate. Fii pregatita sa accepti asta fara sa pari prea afectata. In caz contrar o sa creada ca esti doar un copil rasfatat.

5. Fara nazuri

Un barbat mai tanar poate insemna si un copil care nu s-a maturizat si se crede artist pentru ca nu vrea sa munceasca. Asa ca fii pregatita pentru ce e mai rau. Nu te gandi la un tinerel ca un barbat matur cu un trup mai viguros!

6. Fara rusine

Pregateste-te sa te simti ca un mic extraterestru in grupul lui de prieteni. In ambele situatii ti se va parea imposibil sa socializezi cu prietenii lui. Asa ca priveste partea plina a paharului si nu lasa situatia sa te doboare.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou