Cum menţinem o relaţie de succes

In doi

Cum menţinem o relaţie de succes

Poate la început totul pare doar lapte şi miere, dar ce ne facem după cinci ani sau zece? Cum menţinem o relaţie de succes, ce facem când lucrurile nu mai merg aşa de bine ca la început? Iată nişte sfaturi grozave de la Dr. Phil.

 

O prietenie solidă


Întreabă-te ce fel de prietenă eşti pentru partenerul tău. Ţi-ar plăcea să fii cea mai bună prietenă a lui? Să vă povestiţi (aproape) tot? Acum gândeşte-te despre ce vorbeşti cu prietenele tale, pentru că trebuie să fii la fel de deschisă şi cu iubitul tău. Încearcă să vorbeşti cu el şi despre cele mai neînsemnate lucruri, nu trebuie să discutaţi doar despre "încălzirea globală sau evoluţia bursei".

Nevoile


Într-o relaţie de succes trebuie "să faci cunoştiinţă" cu nevoile lui şi el cu ale tale. Poate tu ai nevoie de cineva căruia să-i spui problemele tale, un umăr pe care să plângi. Poate el vrea să stea câteva ore singur, retras cu gândurile lui. Aceste lucruri trebuie spuse – nu intuite -  şi mai ales respectate.

Cheia succesului


Doctor Phil ne sfătuieşte să scriem pe hârtie ce înseamnă pentru noi o relaţie perfectă? După ce principii şi reguli funcţionează?

Gata lista? Perfect! Acum pune în practică tot ce ai scris pe ea.

Asumă-ţi responsabilităţi


Într-o relaţie de succes trebuie să-ţi asumi întotdeauna responsabilitate pentru ceea ce faci. Fie că e vorba despre un lucru promis, o minciună sau chiar o banală listă de cumpărături, trebuie să răspunzi pentru faptele tale.

Transformă răul în ceva bun


La sfârşit gândeşte-te care sunt lucrurile care îţi displac cel mai tare în relaţia ta şi transformă-le în ceva pozitiv.

De exemplu: dacă nu te distrezi deloc cu partenerul tău, concepe un program de distracţie intensivă. Ce zici de o comedie la MoviePlex, un stand-up Comedy, un concert sau chiar o noapte de clubbing?

Dacă la baza unei relaţii se află o prietenie strânsă, atunci şansele de reuşită sunt mult mai mari. Încearcă să fii tu în preajma iubitului tău, nu ai de ce să te forţezi să pari altceva. Poartă-te cu el exact cum o faci şi când eşti cu cele mai bune prietene. Fii deschisă şi problemele de comunicare vor dispărea!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou