7 lucruri pe care el vrea sa le stie

In doi

7 lucruri pe care el vrea sa le stie

Sunt o multime de lucruri pe care el vrea sa le stie despre tine, iar suma intrebarilor va fi considerabila. Dar sunt la fel de mule intrebari pe care nu le va pune niciodata. Asa ca am analizat situatia si am ajuns la urmatoarele concluzii:

Va mai amintiti seria mea de sondaje? Well, dupa cateva saptamani in care mi-am lasat cunoscutii sa respire (asta si pentru a evita schimbatul adresei de mail, a numarului de telefon si traversatul pe partea cealalta cand ne intersectam caile), am decis sa reiau bunul obicei.

Asa ca am incercat sa aflu de la 7 magnifici care sunt cele 7 intrebari pe care ar dori sa le puna, dar nu au niciodata curaj. De ce 7? Pentru ca doar acestia au raspuns ceilalti 223 sunt in pending… cred.

Nu conteaza, sapte, dar buni!

1. Te mai gandesti la un fost dupa ce te-ai despartit de el?

Si prin "te mai gandesti" se intelege "te-ai mai intoarce la o relatie desi ai abandonat-o"? Sincer nu e un lucru foarte usor si nici nu e indicat sa "incalzesti supa deja racita". Dar cred ca raspusul general e DA, ne gandim si inca mult la fostii nostri iubiti.

Ps: daca esti noul iubit… stai linistit, nu ne gandim niciodata la fostul!

Verdictul redactiei: Ne mai gandim din cand in cand :P .

2. Considerati chat-ul o forma de a insela pe cineva?

Hmm, dificil. Pai daca vorbesti cu un amic, nu se supara nimeni. Dar daca vorbesti cu o domnisoara de bine, ba daca aveti un web-chat in care hainutele ei nu prea apar in timpul conversatiei… atunci se pune.

Totul tine de cat de departe mergi cu chat-ul asta nevinovat.

Verdictul redactiei: Daca esti cuminte da, daca nu… jar mananci!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou