Întrebări de care n-ai cum să scapi

Single

Întrebări de care n-ai cum să scapi

Fie că eşti la o reuniune de familie sau la un party de serviciu, vei întâlni mereu câteva rude sau colege suficient de curioase încât să te pună în situaţii penibile. Iată câteva întrebări care nu se pun, dar care ţi se adresează ori de câte ori eşti prinsă la înghesuială:

1. "Chiar n-ai reuşit să îţi găseşti niciun bărbat?"

Dacă ai făcut greşeala să te prezinţi la masa de Paşte singură singurică, atunci ai încurcat-o. Cât va fi seara de lungă mătuşile şi verişoarele vor avea grijă să te întrebe, ori de câte ori vor prinde ocazia, ce s-a întâmplat de ai venit singură. E în zadar să le explici că n-ai făcut un scop în viaţă din a-ţi găsi un soţ şi de a te aşeza la casa ta cu orice preţ. Vei întâlni doar priviri tâmpe şi vei auzi şuşoteli pe la colţuri: "Fata asta nu e prea normală. Auzi, tu! Nu caută bărbat!". Şi cum nu vrei să devii subiectul de bârfă al serii, atunci mulţumeşte-te să le răspunzi sec: "Nu, nu sunt cu nimeni în această seară. Dar voi?". Pentru că le-ai oferit prilejul să se laude cu propriul "vânat", vei fi lăsată în pace, cel puţin o vreme.

2. "Hai să ţi-l prezint pe nepotul meu Gelu"

Nu este suficient că ai fost întrebată de ce, pentru numele Domnului, n-ai reuşit să convingi niciun bărbat să te însoţească la masa în familie. Filantroape din fire, mătuşile şi bunicile vor dori să te ajute să scapi din această situaţie ruşinoasă. Aşa că vor insista să îl cunoşti pe Gelu, care îţi întinde mâna transpirată de emoţie, ştergându-şi ochelarii cu mâneca bluzei croşetate. Dacă ţi-ai imaginat că mai rău de atât nu se poate, te înşeli. După o scurtă introducere, în care ţi se va povesti, de faţă cu el, de ce vă potriviţi atât de bine, mătuşile vă vor lăsa singuri, dar vă vor supraveghea de la distanţă. O să le auzi şoptindu-şi una alteia felicitări, minunându-se ce ispravă au făcut că ţi-au găsit, în sfârşit, pe cineva.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou