De ce fugi, iubitule?

Single

De ce fugi, iubitule?

Exista mai multe situatii in care dragul de EL, dispare din viata ta, fara ca macar sa pricepi ce s-a produs in mintea lui. Oare ce l-a speriat? Oare unde ai gresit? L-ai intalnit, l-ai placut. Ti-a aratat ca te place. Te-a invitat la o cafea. Ti-a spus ca arati incredibil. Totul parea atat de frumos!

Stii ca sunt anumite lucruri pe care nu le poti face sau spune la primele intalniri pentru ca ii sperie foarte tare pe barbati, de aceea tu nu ai facut acest lucru. Nu l-ai intrebat cu glas tare, oare cum ar arata copiii vostri sau cam ce culoare sa aiba rochia de mireasa… nu ai vrut sa-i testezi astfel calitatile de atlet.

Nu ai vorbit despre fostul/ fostii pentru ca stii ca este interzis! Este un teritoriu pe care nu ar trebui sa ajunga discutia voastra.

Nu i-ai povestit cum te lupti in fiecare zi cu tentatiile alimentare, cum calculezi toate caloriile si cum inchizi ochii cand treci pe langa o cofetarie. Si totusi…

Exista trei motive principale pentru care unele persoane nu vor sa se angajeze intr-o relatie de cuplu:

Prea devreme

Nu exista o viteza ideala in evolutia unei relatii. Fiecare vrea ca relatia sa evolueze in ritmul lui. Poate ca persoana respectiva simte ca mai are nevoie de timp pentru a-si cunoaste partenerul mai bine, pentru a evolua impreuna si pentru a rezolva eventualele diferente de opinii. Persoanele care au fost ranite sentimental in trecut au nevoie de mai mult timp pentru a se implica intr-o relatie.

Temeri in ceea ce priveste relatia

Teama ca relatia nu va merge este unul din motivele comune pentru care unele persoane nu se implica intr-o relatie. Pe masura ce rata divorturilor creste, se mareste si rata nelinistilor in ceea ce priveste permanenta legaturilor. Nu exista garantii ca o relatie va functiona, dar cu cat este mai lunga, cu atat sansele sunt mai mari.

Indragostit de ideea de romantism

Multi oameni vad romantismul ca pe o etapa initiala a vanatorii, altii nu sunt interesati de vanat, ci numai de ideea de vanatoare.

Portretul "fugarului"

Imaturitatea este unul dintre principalii factori ce influenteaza personalitatea LUI. Nu va sti cum sa actioneze si ce anume sa faca. Se va speria cu usurinta si va trata lucrurile cu superficialitate. De multe ori, nu se simte pregatit si evadeaza! Dar oare va fi vreodata pregatit?



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou