Ce spun cadourile sale despre el

Single

Ce spun cadourile sale despre el

Sarbatorile, zilele de nastere si alte evenimente similare iti vor oferi prilejul sa analizezi persoanele din preajma ta prin prisma cadourilor pe care acestea ti le ofera. Daca esti single, e un prilej perfect pentru a analiza barbatii din viata ta si ce incearca sa iti spuna prin cadourile lor.

Ce poate fi mai placut decat sa primesti o multime de cadouri? Pai… ar fi posibilitatea de a descoperi sentimentele celor din jur pentru tine. Chiar daca sunteti abia la inceputul relatiei, daca v-ar tenta o relatie sau sunteti doar prieteni, cadourile de la el s-ar putea sa aiba o valoare speciala.

Incearca sa nu pari dezamagita (chiar daca primesti o tigaie!) si sa descoperi ce sta in spatele cadourilor de la el.

1. Analizeaza ambalajul

Inainte de a te uita ce se ascunde in punga/cutie analizeaza ambalajul cadoului tau. Ti se pare ca barbatul in cauza a facut eforturi pentru a-l aranja placut? Atunci cu siguranta in spatele sau se ascunde o persoana delicata si atenta.

Sau poate ca pachetul tau arata ca si cum ar fi scapat din primul razboi mondial? Hmmm… atunci e de vina graba cu care l-a impachetat sau simtul lui estetic, echivalentul valoric al multimii vide!

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou