Cainii isi cauta stapan – Apel umanitar

Drumul spre centru

Cainii isi cauta stapan – Apel umanitar

Adori animalele si ai o curte unde ai putea tine un caine sau ai un apartament cu spatiu suficient pentru inca un suflet patruped care sa-ti insenineze ziua si sa te faca sa te simti mai bine? Nu sta deoparte si alege-ti un caine. Cainii sunt adevaratii prieteni ai omului care atunci cand zambesc sigur o fac din suflet.

Iata ce a primit Mayra de la un grup de tineri dornici sa salveze cainii fara stapan si sa-i ajute sa isi gaseasca un stapan de treaba care sa aibe grija de ei si pe care aceste animale minunate sa-i multumeasca asa cum doar cainii o stiu.

Acesta este un apel umanitar.

Suntem un grup de entuziasti care avem ca scop salvarea de la moarte a unor animalute neajutorate.

Pentru aceasta am construit un adapost unde cateii sunt hraniti, sterilizati si tratati ca niste suflete nevinovate. Tot ceeea ce ne dorim prin aceasta actiune, este sa gasim o casa si o familie pentru fiecare catel, asa ca daca stiti pe cineva care doreste sa adopte un puiut sau un catel matur, dati-le datele noastre de contact.

Ne vom ocupa noi de transport, in tara sau in strainatate, vaccinari si toate actele necesare.

Va rog trimiteti acest mesaj la toti cunoscutii dumneavoastra.


Va multumim mult.

Contact:
Cosmin Gradinaru
+40723.375.325

Obreja Christian
+40722.562.777
+40788.108.946 

Nimic nu ai avea de facut decat sa iti alegi cainele, iar acest grup s-ar ocupa de restul demersurilor. Alege-ti cainele si suna la unul din numerele de contact pentru a-l primi la tine pe micutul animal simpatic si dornic de o viata alaturi de un stapan bun si marinimos.

caine

caine fericit

caine

caine

caine simpatic

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou