Barbatul din spatele femeii

Single

Barbatul din spatele femeii

Se spune ca in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie desteapta. Dar in spatele unei femei, fie ea de success sau nu, nu sta cumva un barbat? Oare ce fel de barbat este el si ce rol are tatal nostru in toata aceasta poveste?

Relatia pe care am avut-o cu tatal noastru poate avea o influenta decisive. Un tata autoritar, cu care nu am comunicat niciodata isi va pune amprenta asupra felului in care vom aborda ulterior relatia noastra cu cei din jur.

O femeie care a avut un tata apropiat, care a inteles ca a educa nu inseamna neaparat a impune, ci mai degraba a explica, va aborda greutatile mult mai relaxat, va fi mult mai increzatoare in fortele proprii, va avea mai multa prezenta de spirit.

Femeile, ca si barbatii, cauta instinctual, la maturitate, un partener de viata care reia in linii mari matricea psiho-sociala a parintelui de sex opus.

Daca s-au simtit oprimate de tati, femeile se vor simti atrase de un partener cu aceleasi caracteristici cu ale tatalui, dar care sa le rasfete, sa le faca sa se simta protejate, aparate, importante.

Cele care au avut o legatura afectuoasa cu tatal lor, vor cauta, instinctiv, un barbat care sa-i semene cat mai mult parintelui. Pana va gasi partenerul – jumatate perfecta, femeia are cateva experiente, cu toate ca, se poate intampla si ca primul sa fie si ultimul.

Fara sa ne dam seama, fiecare din barbatii pe care i-am iubit la un moment dat al vietii noastre, ne-au invatat ceva.

Unii sa cedam, altii sa nu ne lasam conduse si pana nu l-am intalnit pe el, n-am stiut ce ne bucura, ce ne face cu adevarat fericite. De aceea nu e bine sa ne ferim de influentele trecutului amoros, pentru ca nu putem fi intregi si atragatoare, doar cu prezentul ci, mai ales cu trecutul din noi!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou